Alegerea inteleapta a unui apartament

Alegerea inteleapta a unui apartament


Nu e deloc simplu sa iti gasesti un apartament, mai ales daca vorbim de un apartament pe care vrei sa il cumperi, nu unul pe care vrei sa il inchiriezi. Cand cumperi un apartament trebuie sa fii mai atent/a, deoarece e ceva ce cumperi pentru o perioada mai lunga de timp si necesita investirea unei sume mari de bani.
Pentru inceput, ceea ce trebuie sa faci este sa cauti un site care sa iti ofere anunturi imobiliare actualizate pentru Bucuresti si nu numai. Depinde acum de orasul in care vrei sa cumperi un apartament.

Criteriile dupa care alegi un apartament trebuie sa fie foarte stricte. Sunt multe criterii care conteaza. Noi iti vom vorbi de cateva dintre ele.
Un prim criteriu important ar trebui sa fie zona in care cumperi apartamentul. Tine cont de zona, deoarece e important sa cumperi un apartament intr-o zona in care ai acces rapid la cumparaturi, ai liniste, sau in care ai alte facilitati pe care le doresti.

Un alt criteriu important e etajul la care cumperi apartamentul. Esti pregatit/a sa locuiesti la ultimul etaj sau la parter? Se spune ca la aceste etaje pot aparea probleme care la altele nu apar (mai ex. frig pe timp de iarna).
Conteaza mult si anul in care blocul a fost construit, materialele folosite sau alte informatii din aceasta arie, deoarece conteaza calitatea aprtamentului pe care il cumperi.
Tine cont totodata si de modul in care este compartimentat apartamentul. Acesta este un criteriu extrem de important.

Ai in vedere aceste criterii, dar si altele, cum ar fi disponibiliatatea locului de parcare, pretul, utilitatile, finisajele, etc. Stabileste-ti bine criteriile si tine cont de ele atunci cand vrei sa cumperi un apartament si sa fii multumit/a de alegerea pe care o faci. Nu te grabi, ci alege intelept.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord