Quickmobile a actualizat preturile reduse dupa scaderea TVA la 20%

Quickmobile a actualizat preturile reduse dupa scaderea TVA la 20%


Trecerea in anul 2016 a insemnat, printre altele, reducerea cotei TVA de la 24% la 20%, ceea ce implicit a insemnat o munca in plus pentru directorii si angajatii magazinelor, mai ales ca acestia au trebuit sa lucreze pe 31 decembrie in loc sa se pregateasca pentru Revelion sau pur si simplu sa se odihneasca dupa un an de munca.

Probabil cea mai vizibila reducere a TVA-ului este la preturile magazinelor online, pe care clientii le pot afla mult mai usor, iar poate unii dintre ei asteptau aceasta reducere de 4% pentru a-si achizitiona un smartphone sau o tableta.
Un exemplu pozitiv in acest sens este Quickmobile, care a actualizat preturile conform scaderii cotei TVA, spre deosebire de cel.ro si evomag care intarzie sa faca acest pas.
12489913_10205645158190304_659913250_o
De asemenea Quickmobile aduce doua noutati foarte interesante in acest inceput de an, si anume stylus-ul Pencil Pentru Ipad Pro, modele noi de becuri cu difuzor inclus MIPOW sau husele cu rezistenta la apa H2 de la Mophie, conforme cu standardul militar si foarte utile in aceste zile de iarna, cand smartphone-ul ne poate scapa foarte usor in zapada.

reparatii-frigidere.com
frigidere-reparatii.ro
reparatii-aer-conditionat.ro
Service frigidere
Servicii de reparatii frigidere

3 Comments

Add yours

+ Leave a Comment