Iwatch charging review

Iwatch charging review


Suntem uimiti de rapiditatea cu care evolueaza tehnologia cand vine vorba de gadgeturi de comunicare destepte.
Producatorii smartphone-urilor sau a altor gadgeturi de comunicare sunt intr-o cursa permanenata de a lansa unul inainte altuia produse premium sau anumite accesorii care vin in intampinarea nevoilor clientilor.
Un produs care azi va fi unul nou si spectaculos deja intr-un timp destul de scurt va deveni istorie iar altul ii va lua locul in topul celor mai cautate si vandute produse.

De aceea producatorii acestor gadgeturi de comunicare sunt mereu intr-o cursa contra cronometru, deoarece ei trebuie sa aiba mereu o viziune sau o idee asupra unui produs inaintea altui producator pentru a putea avea succes. Si cum tehnologia avanseaza cu viteze fantastice in ziua de azi, acestia trebuie sa fie mereu antrenati, sa creeze si sa lanseze produse deosebite pentru a-si crea un brand renumit dar totodata si pentru a ramane in topul preferintelor consumatorilor.

Cei de la Apple au lansat numeroase produse, incepand de la Iphone, Ipad, sau Ipod, iar un alt gadget inteligent a fost lansarea ceasului Iwatch, un ceas destept, inovator care a surpins consumatorii prin lansarea lui neasteptata, dar si prin posibiliatile de comunicare pe care ti le ofera acesta.
Cum pentru fiecare telefon, laptop sau tableta trebuie creat si un accesoriu care sa le protejeze dar care totodata poate sa ii ofere gadgetului si un alt design, accesoriiile fiind foarte diversificate.
Pentru Iwatch un asemenea accesoriu a fost un suport pentru un ceas, IWatch Charging Station.
Acest gadget a fost creat de cei de la Veter, o companie de succes care se bazeaza pe inovatie, tehnologie si design.

Acestia si-au creat un brand de renume, datorita accesoriilor pe care le lanseaza pentru producatori de succes, pe care il respecta, avand idei noi dar si produse exceptionale.
Un astfel de produs este un suport pentru incaractorul Iwatch, ceasul inovator lansat bineinteles de cei de la Apple.
Iwatch charging Sation face parte din gadgeturile pentru birou, lansat de ce cei de le Vetter.
Acest suport pentru incarcator Iwatch are un design special pentru a sustine ceasul pe perioada incarcarii si este un accesoriu foarte impresionant cu un design deosebit de fin si elegant, design asupra caruia se vede amprenta celor de la Vetter.

Iwatch charging station este prevazut cu un decupaj pentru cablul incarcatorului magnetic, iar zonele care intra in contact cu ceasul si incarcatorul acestuia sunt prevazute cu un material cauciucat prevenind astfel riscul zgarierii.

Cei de la Vetter au gandit si au proiectat foarte atent si in detaliu acest suport, gandidu-se in primul rand la nevoile consumatorului.

Culoarea suportului este argintie, iar dimensiunile ceasului sunt de 38 mm, 42 mm.
Este un aceesoriu deosebit, pentru un produs deosebit de altfel, ocupa foarte putin spatiu pe birou si cu siguranta iubitorii brand-ului Apple vor iubi acest accesoriu, datorita design-ului fashion dar si modului in care a fost conceput fiind desoebit de util si protejand totodata ceasul.

1 comment

Add yours
  1. 1
    Magazin Universal

    Bine punctat! Si eu sunt uimit de rapiditatea cu care evolueaza tehnologia si nu doar la gadgeturi de comunicare destepte.E simplu doar daca ne uitam un pic in jurul nostru.Speram ca dezvoltarea rapida sa fie intr-un sens bun pe viitor

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord