Samsung Level Box review

Samsung Level Box review


Am testat Samsung Level Box, un difuzor wireless portabil dar puternic, care iti permite sa asculti continut audio de pe smartphone sau tableta la o calitate excelenta oriunde te-ai afla.
Utilitatea lui Level Box este ca-l poti lua peste tot cu tine, la mare, la munte la un gratar cu prietenii si poti asculta muzica fara teama ca acumulatorul masinii s-ar putea descarca…

Design-ul lui Level Box este ergonomic si elegant, carcasa este metalica iar grila perforata a difuzorului este tot din metal, baza are o greutate suficienta pentru a asigura stabilitatae pe cele patru picioruse din cauciuc.

Level Box se poate conecta prin Bluetooth, si dispune si de NFC pentru o conectare rapida cu orice dispozitiv.
Pe partea de sus a device-ului se afla cele patru butoane de control :play/pause, volum+ si volum- si tasta ptApel, butoanele sunt solide si atent finisate, iar pe partea din spate sunt afla doua butoane mici (on/off, butonul de conectare prin bluetooth), portul audio si portul microUSB pentru incarcare.
Sunetul are o calitate excelenta pentru un device atat de mic, inauntru se afla doua difuzoare de 56 mm care emit sunet 3D Surround, inaltele si joasele se aud foarte bine, doar bass-ul putea sa fie putin mai puternic dar are un nivel foarte bun pentru un dispozitiv portabil.

Review video Samsung Level Box:

NFC-ul face conectivitatea foarte simpla, trebuie doar sa pornesti NFC-ul pe telefon, il atingi de difuzor si conexiunea s-a efectuat, telefonul porneste singur bluetooth-ul si se conecteaza la difuzor., trebuie doar sa apesi play in aplicatia in ta de muzica si difuzorul va porni.
Eu l-am conectat prin NFC la telefonul meu Samsung Galaxy S6 si conexiunea s-a facut instatnt si a functionat impecabil.
samsung-level-box-mini
Daca smartphone-ul sau tableta ta nu suporta NFC, poti conecta Level Box prin Bluetooth ca pe orice alt dispozitiv, de exemplu un mouse, eu l-am conectat prin Bluetooth la boxele laptop-ului meu pentru a asculta muzica, deoarece difuzoarele laptop-ului sunt destul de slabe.
Acoperirea prin Bluetooth si NFC este buna, el l-am conectat la telefon si am ascultat muzica chiar si cu telefonul lasat in alta camera, iar prin Bluetooth in mod uzual acoperirea este de aproximativ 10 metri.
Level Box semnalizeaza printr-un indicator LED dar si prin tonuri audio atunci cand este pornit si cand este conectat, pentru a evita pornirile accidentale.
Avand in vedere ca este un device portabil care trebuie sa fie ctot timpul conectat, potentialii clienti vor fi interesati de autonomiw este, Samsung promite o autonomie de 15 ore si Level Box, spre deosebire de concurenta, chiar are o autonomie de 15 ore, mai mult, device-ul te avertizeaza printr-un bip atunci cand acumulatorul este aproape descarcat.
Eu l-am folosit timp de mai multe zile ascultand muzică prin smartphone-ul conectat, de asemenea il poti lua cu tine si in masina ca sa asculti muzica de pe telefon in timpul drumului daca autoturismul tau nu are sistem audio compatibil Bluetooth..

In concluzie, Level Box este un dispozitiv audio portbail compact si suficient de puternic pentru a asculta muzica intr-o camera, in masina sau cand iesi la un gratar, iar autonomia foarte buna te face sa nu duci grija ca bateria se va descarca subit
Specificatii:

-conectivitate Bluetooth, NFC si jack audio,
-autonomie a acumulatorului de aproximativ 15 ore
-port microUSB pentru incarcare
– tehnologie AptX pentru transmisie audio
-dimensiuni 164 x 69 x 62 mm
-greutate 600 grame

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord