Castiga una dintre cele 7 invitatii la Internet & Mobile World 2015, cel mai important eveniment al anului dedicat solutiilor digitale, mobile si software!

Castiga una dintre cele 7 invitatii la Internet & Mobile World 2015, cel mai important eveniment al anului dedicat solutiilor digitale, mobile si software!


Internet & Mobile World 2015 (IMWorld 2015) se va desfasura in Pavilionul Central al Romexpo in perioada 7-8 Octombrie si aduce pe cele patru scene cu tematici diferite – „Main Stage”, „Business Software Stage”, „Digital & E-commerce Stage” si „Developers Stage” peste 80 dintre cele mai sonore nume din industria IT&C. Cei 80 de vorbitori locali si internationali vor sustine sesiuni despre cele mai recente tendinte in dezvoltarea businessului digital. Tot la IMWorld 2015 pot fi testate numeroase gadget-uri, printre care robotul care danseaza, telefonul ECHO si bratara care permite controlul tehnologiei prin intermediul gesturilor.

IMWorld 2015 este un eveniment marca Universum Events, unul dintre principalii jucatori de pe piata de evenimente corporate din Romania. Evenimentul este susţinut de Telekom Romania, in calitate de partener principal si Lenovo Romania, Microsoft Romania și MasterCard, in poziția de parteneri de scena. Sponsorii evenimentului sunt: Xerox, Fortinet, Mini CRM, Medialine, M247, Stefanini, Avangate, Transart, AllView, Free Wifi, Computer Sharing Bucuresti, Soft Galaxy si Acer. Internetul va fi oferit de Voxility, iar partenerii digitali sunt Kubis Interactive si Quart Creative Agency.

Ce trebuie sa faceti pentru a castiga cele 7 invitatii: Postati, pana pe 5 Octombrie, la ora 23:59, comentarii la acest articol, cu subiectul “Motivele pentru care doresc sa particip la IMWorld 2015”. Autorii celor mai interesante 7 comentarii vor primi cadou cate o invitatie la IMWorld 2015. Invitatia este de tip The Networker Ticket, ce presupune accesul pe parcursul celor 2 zile de eveniment in zona expozitionala, Main Stage si scenele de Business Software, Mobile & Apps, Marketing Technologies (la acesta din urma, accesul va fi posibil doar in cea de-a doua zi de eveniment).

12 Comments

Add yours
 1. 1
  Saviola

  Motivele pentru care doresc sa particip la IMWorld 2015
  Pentru a intra in contact cu noile tehnologii,
  pentru networking,
  pentru relaxare,
  pentru ca este un eveniment important.

 2. 2
  Mihai Comanoiu

  Imi doresc sa fiu la curent cu ultimele tehnologii si tendinte ale pietei digitale. Totodata, nevasta-mea are o invitatie la care nu vrea sa renunte in niciun chip si mi-as dori sa am si eu invitatia mea 🙂

 3. 3
  Laura

  Ma intereseaza in mod special Digital & E-commerce Stage, cu trendurile in content marketing, mobile marketing and artificial intelligence.

 4. 4
  Mircea Nita

  Vreau sa particip deoarece sunt pasionat de IT şi mi-ar plăcea să pot testa şi vedea live prezentări ale produselor noi apărute, multe dintre ele nefiind încă introduse pe piaţa românească.

 5. 5
  Gigi

  Motivele pentru care doresc sa particip la IMWorld 2015
  – as fi interesat de un eveniment petrecut la scena de Marketing (a doua zi), dar din pacate invitatia pe care o am e doar pentru Main stage.

 6. 6
  alina corodescu

  Motivul pentru care îmi doresc tare mult să particip la IMWorld 2015 este că sunt pasionată de IT.Tot ce este nou în tehnologie mă fascineaza,ar fi o mare bucurie pentru mine să căștig

 7. 10
  Laura

  Ma intereseaza in mod special Digital & E-commerce Stage, cu trendurile in content marketing, mobile marketing and artificial intelligence.

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord