Kanal D va difuza un nou serial – “Un destin la rascruce” incepand din 24 august

Kanal D va difuza un nou serial – “Un destin la rascruce” incepand din 24 august


In asteptarea serialului-fenomen “Sultana Kosem”, Kanal D va difuza un nou serial, o drama care arata intalnirea unor tineri care provin din doua medii diferite si conflictul dintre traditional si modern.
Serialul se numeste “Un destin la rascruce” (Fatih Harbiye), protagonist principala Neriman (Neslihan Atagul) este o tanara care locuieste impreuna cu tatal si matusa sa in cartierul Fatih(un cartier modest din Istanbul). Neriman a fost crescuta dupa traditii conservatoire, ea nu a iesit niciodata din casa fara permisiunea tatalui sau a matusii ei.
Neriman isi petrece mult timp alaturi de prietenul ei din copilarie Sinasi (Yunus Emre Yıldırımer). Sinasi studiaza muzica turcească traditionala.
Plictisita de viata ei monotona, Neriman doreste ceva diferit, intr-o zi ea se intalneste cu verisoara sa Pelin (Dilara Oztunc) care locuieste in Harbiye, un cartier bogat și modern. Pelin stie ca Neriman a fost crescuta de o familie conservatoare si ca nu are voie sa iasa afara seara, dorind sa o faca de ras, Pelin o invita la petrecere pe Neriman.
Neriman vrea foarte foarte mult sa mearga la această petrecere dar stie ca familia ei nu va fi de acord, ea considera insa ca o noapte de distractie o va faca sa vada viata altfel, de aceea ea decide sa mearga pe ascuns la petrecere. Cu ajutorul unui prieten apropiat, Neriman se transforma intr-o veritabila Cenusareasa.
La petrecere, Neriman atrage toate privirile cu frumusețea ei. Macit (Kadir Dogulu), un baiat bogat, este de asemenea atras de ea, iar intalnirea cu Macit va schimba radical viata lui Neriman…

In aceasta poveste, veti afla dificultatile unei tinere nevoita sa aleaga intre traditie si modernitate, intre oriental si occidental. In această drama, cartierul Fatih reprezinta stilul de viata oriental ( conservator) in timp ce cartierul Harbiye reprezinta stilul de viata occidental (modern). Il va alege Neriman pe iubitul ei din copilărie Sinasi si se va intoarce la viața ei obisnuita sau il va allege pe Macit si va duce o viata plina de lux si distractie?
Fatih Harbiye(Un destin la rascruce) este un serial realizat dupa celebrul roman al lui Peyami Safa cu acelasi nume.

Distributie

Neriman: Neslihan Atagül
Macit: Kadir Doğulu
Sinasi, prietenul lui Neriman: Yunus Emre Yıldırımer
Pelin, verisoara lui Neriman: Dilara Öztunç
İnci, sora lui Macit: Itır Esen
Gülter, matusa lui Neriman: Uğur Demirpehlivan
Faiz, tatăl lui Neriman: Okday Korunan
Cihan: Fırat Topkorur
Fahriye: Seda Türkmen
Kerim: Özhan Carda
Selim: Mehmet Uslu
Zehra: Süeda Çil
Aslı, sora lui Șinasi: Gökçe Akyıldız
Nezahat: Sevinç Sırma
Onur: Özgürcan Çevik
Özlem: Ebru Şam

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord