ECCO Shoes deschide pe 18 Iunie un nou magazin in Dorobanti si ofera un discount cu avioane de hartie

ECCO Shoes deschide pe 18 Iunie un nou magazin in Dorobanti si ofera un discount cu avioane de hartie


Dragi cititori, datorita ofertei foarte variate astazi este din ce in ce mai greu sa ne alegem o pereche de pantofi, de aceea va voi spune cum trebuie aleasa o perche de pantofi:
Pantofii trebuie probati atat asezati pe scaun dar si stand in picioare si facand cativa pasi cu ei, de asemenea forma pantofului trebuie sa corespunda cu forma fiziologica a piciorului dumneavoastra. Forma picioarelor la femei difera mai mult decat forma picioarelor la barbati, de aceea femeile au nevoie de mai mult timp pentru a-si alege o pereche de pantofi. Tineti cont ca picioarele nu au aceeasi forma anatomica, astfel ca trebuie sa probati ambii pantofi dintr-o pereche.

Un sfat important al medicilor este asigurarea libertatii de miscare a degetelor de la picioare in pantofi, care previne deformarea osoasa si durerile piciorului.
Eu va recomand sa va achizitionati pantofi de la ECCO Shoes, care va ofera produse de calitate si conforme cu tendintele modei.

Pentru a fi mai aproape de clienti, ECCO Shoes va inaugura joi, pe 18 iunie, al 25-lea magazin al marcii din Romania si al 11-lea din Bucuresti. Este vorba despre primul magazin stradal al marcii.
ECCO SHOES doreste ca aceasta lansare sa induca cumparatorilor si tuturor celor prezenti la lansare, mesajul de confort si siguranta, asemenea companiilor aeriene, pentru aceasta in cadrul lansarii vor fi prezente 2 hostese si un actor care vor juca roluri de stewardese si pilot. Aceste stewardese impreuna cu pilotul se vor plimba pe la terasele din Dorobanti (intre orele 17-18) pentru a promova evenimentul impartind avioane din hartie (origami) care vor avea un cod de discount de 20%.

La ora 18, pe strada Dorobanti, la nr 170, va avea loc deschiderea noului magazin ECCO Shoes.. Pilotul va fi cel care va coordona evenimentul iar stewardesele vor imparti snaks-uri si bauturi racoritoare.
– In magazin, clientii vor avea si un scaun de masaj. Astfel, este evidentiata si mai bine ideea de confort si stare de bine oferita de produsele ECCO.
– Tot in magazine va fi si un rollup unde clientii isi vor putea face poze tip Polaroid branduite. Mesajul de pe rollup va fi “What shoes should I take to…” iar clientul, incaltat cu produsul preferat si tinand un stegulet in mana, va putea sa completeze singur destinatia (Spania, Italia, Anglia, Bulgaria, Grecia, Turcia).

Foarte interesant este ca magazinul este aranjat in stilul unui avion (partea dreapta Femei, partea stanga Barbati iar gentile sunt asigurate in compartimentul de deasupra), la intrarea in magazin pilotul ii va intampina pe pasageri si ii va asigura ca vor avea parte de un zbor placut.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord