HTC Desire 820 – unboxing

HTC Desire 820 – unboxing


In urma cu cateva zile am despachetat noul Desire 820, un phablet din partea superioara a segmentului mid-range de la HTC.
Telefonul testat de mine are culoarea alba insotita de o banda de culoare gri in jurul partii frontale, al camerei foto principale si al elementelor de conectivitate. Logo-ul HTC este afisat pe spatele dispozitivului in aceeasi nuanta gri.

Chiar daca carcasa este fabricata in intregime din plastic, calitate este foarte buna, la nivelul concurentei din segmentul premium. Finisarile si aspectul carcasei sunt de calitate.

HTC Desire 820 are o grosime de numai 7.7 mm si intra in categoria phablet-urilor slim.
Display-ul lui Desire 820 are diagonala de 5.5 inch si rezolutie HD, de 1280×720 pixeli, diferenta fata de alte smartphone-uri cu display Full-HD este foarte greu sesizabila. Unghiurile de vizualizare sunt bune iar culorile sunt vii. In curand voi realiza un review detaliat al acestui gadget, insa pana atunci va invit sa-mi spuneti ce alte device-uri HTC vreti sa testez.

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord