Evolio Yuppi Unboxing

Evolio Yuppi Unboxing


Unboxing Evolio Yuppi, un smartphone cu un raport pret-dotari foarte bun, care se adreseaza celor aflati la prima experienta cu un smartphone, fie ca sunt adulti sau copii care primesc primul lor telefon mobil.

Evolio Yuppi are o carcasa din plastic care arata foarte bine si este disponibil in trei culori: albastru, rosu si galben, culorile sunt vii si cu siguranta vor fi pe placul copiilor.

Pe partea hardware, Evolio Yuppi ofera un display cu diagonala de 3.5 inch, la fel ca iPhone 4S, cu rezolutie 480 x 320 pixeli, procesor dual-core de 1.2GHz MediaTek MT6572, 512 MB memorie RAM si 4 GB spatiu de stocare care pot fi mariti prin utilizarea unui card micro-SD de pana la 32 GB.

Yuppi este dotat cu doua camere foto, camera frontala are rezolutie VGA si e foarte buna pentru Skype, camera principala are un senzor de 5MP care poate fotografia la o rezolutie maxima de 2560 x 1920 pixeli.

Sistemul de operare este Android 4.4.2 KitKat, iar acumulatorul are o capacitate de 1200 mAh, suficient pentru o zi si jumatate in conditii de utilizare medie.

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord