Alerta BlogAwards: Astazi, 4 Mai, la ora 23:59, se incheie campania nJoy The Order Of Geeks

Alerta BlogAwards: Astazi, 4 Mai, la ora 23:59, se incheie campania nJoy The Order Of Geeks


Azi, 4 Mai, la ora 23:59, se incheie campania nJoy The Order Of Geeks.

Ce trebuie sa faci:
In articolul tau posteaza doua linkuri, unul spre regulamentul campaniei The Order of Geeks si celalalt spre pagina dedicata campaniei nJoy The Order of Geeks de pe Blogatu.ro.

Scurt ghid pentru redactarea articolului tau. Articolul tau poate cuprinde urmatoarele informatii (articolul trebuie sa cuprinda minim 300 de cuvinte, conform regulamentului, textul de mai jos este orientativ): “Esti pasionat de domeniul IT&C? Iti place sa testezi produse tech? Prietenii te descriu ca un geek, mereu la curent cu ultimile noutati si gadgeturi? Daca raspunsul acestor intrebari este DA atunci TU esti omul pe care il cautam! nJoy pune la dispozitie peste 50 de produse din portofoliul sau pentru a fi testate. Te-am facut curios? Iata tot ce trebuie sa stii pentru a intra in campania nJoy The Order of Geeks.”

Premiile campaniei sunt:
Locul 1: Tableta nJoy Devi B700
Locul 2: Casti nJoy Bliss
Locul 3: Casti nJoy Bliss

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord