Unboxing TP-LINK NC200: camera cloud cu range extender incorporat

Unboxing TP-LINK NC200: camera cloud cu range extender incorporat


Am primit in teste, de la TP-LINK Romania, camera cloud TP-LINK NC200, un dispozitiv Wi-Fi pentru monitorizarea audio – video a incaperilor. Va invit sa urmariti in continuare unboxing-ul acestui device care ofera suport pentru live streaming prin platforma de cloud proprie si permite vizualizarea de la distanta a evenimentelor din casa sau de la birou. Folosind aplicatia tpCamera, utilizatorii pot obtine imagini in timp real pe orice dispozitiv mobil conectat la Internet.

Pe langa inregistrarea activitatilor, camera ofera posibilitatea de a crea notificari prin email pentru evenimentele detectate. Mai mult, camera cloud TP-LINK NC200 poate fi folosita si ca range extender, contribuind la extinderea acoperirii semnalului wireless oferit de router. Dispozitivele mobile se pot conecta la hot spot-ul creat de camera, acesta oferind viteze de acces la Internet de până la 300 Mbps.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord