Samsung Galaxy S6 – review video

Samsung Galaxy S6 – review video


Samsung Galaxy S6 este un gadget revolutionar, atat din punctul de vedere al designului, cat si al dotarilor. Va invit sa urmariti in continuare review-ul video al noului flagship Samsung. S6 este dotat cu un puternic procesor Exynos 7420 Octa-Core, 3GB de memorie RAM, placa grafica Mali-T760MP8, camera foto de 16 Megapixeli si ecran Quad HD de 5,1 inci. Va recomand sa cumparati acest smartphone de pe QuickMobile, magazin care comercializeaza si variantele Samsung Galaxy S6 Edge si Samsung Galaxy S6 Dual Sim.

Va invit sa imi recomandati noi gadget-uri Samsung pentru teste.

Samsung Galaxy S6review video: partea 1

Samsung Galaxy S6review video: partea 2

reparatii-frigidere.com
frigidere-reparatii.ro
reparatii-aer-conditionat.ro
Service frigidere
Servicii de reparatii frigidere

2 Comments

Add yours
  1. 2
    AndreiJ

    Desi Samsung lanseaza produse din ce in ce mai revolutionare si mai inovatoare, performante si care arata bine (ma refer aici si la S6, dar mai ales la S6 Edge), cota de piata a brandului este in continua scadere de cativa ani. In scurt timp nu cred ca va mai fi o diferenta reala intre Samsung si alt brand care utilizeaza android.

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord