Peste 1 milion de români își pot achita facturile UPC la terminalele ZebraPay

Peste 1 milion de români își pot achita facturile UPC la terminalele ZebraPay


Începând cu luna aprilie, clienţii UPC din toata tara își pot achita facturile la terminalele ZebraPay, cea mai mare rețea de terminale de plată self-service din România.
Clienții UPC care își vor plăti facturile la terminalele ZebraPay vor parcurge 3 pași simpli: selectarea serviciului, scanarea codului de bare de pe factură sau tastarea numărului de client şi introducerea sumei de plată. Plata va fi confirmată în câteva secunde, prin eliberarea unei chitanțe.
Noua alternativă de plată a facturilor UPC este sigură, simplă și accesibilă 24 din 24 de ore, datorită poziționării terminalelor plată ZebraPay în marile reţele de retail precum Kaufland, Billa, Cora, Auchan, Carrefour, Mega Image, în universităţi, centre comerciale, pieţe, benzinării şi magazine de proximitate.
”În ultimul an s-a dublat numărul clienților UPC care plătesc facturile prin metode alternative. De aceea pentru noi, la UPC, este foarte important să fim alături de ei în găsirea celei mai bune soluții de plată. Ne bucurăm să adăugăm ZebraPay celor 13 modalități de plată existente în prezent la UPC și să contribuim astfel la încurajarea clienților noștri în utilizarea sistemelor de plată moderne”, declară Jon Garrison, CFO UPC România. “Adăugarea opțiunii de plată a facturilor emise de UPC România la terminalele ZebraPay vine în completarea portofoliului de servicii puse deja la dispoziția clienților noștri. Astfel, cu o singură oprire, utilizatorii terminalelor de plată ZebraPay vor putea să efectueze și mai multe plăți și vor câștiga o resursă de neprețuit: timp. Rămânem în continuare concentrați pe diversificarea portofoliului de servicii disponibile la terminalele ZebraPay și ne străduim să le oferim clienților noștri noi surprize plăcute în fiecare zi”, a declarat Adrian Badea, CEO ZebraPay.
Rețeaua ZebraPay este alcătuită din 1500 de terminale de plată, amplasate în peste 300 de localități și pune la dispoziția clienților săi servicii precum plăți facturi, rovinietă, reîncărcare cartele prepaid, plăți online, monedă virtuală, bilete de tren și bilete la spectacole.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord