Alerta BlogAwards: Pana azi, 18 Martie, la ora 23:59, te mai poti inscrie in campania Webrahost

Alerta BlogAwards: Pana azi, 18 Martie, la ora 23:59, te mai poti inscrie in campania Webrahost


Pentru a putea participa in campania Webrahost trebuie sa te inscrii pana azi, 18 Martie, la ora 23:59, pe platforma de afiliere Webrahost. In interiorul contului tau vei putea urmari vanzarile rezultate din campania ta de promovare. Linkul de afiliere si alte materiale de marketing se gasesc in interiorul contului de afiliat Webrahost.
Webrahost

Toti bloggerii care contribuie la vanzarea, prin intermediul linkului de afiliat pe Webrahost, a 5 domenii .ro primesc cate un nume de domeniu .ro, la alegere. Daca numarul de conversii este mai mare de 5, bloggerul participant primeste un numar de domenii direct proportional cu domeniile cumparate de pe Webrahost. Astfel, daca contribuie la vanzarea unui numar de 10 domenii .ro primeste cadou doua domenii .ro, la alegere.

Inregistreaza-te in programul de afiliere Webrahost, participa la campanie pe BlogAwards si castiga!

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord