Alerta BlogAwards: 2 campanii cu premii tentante care se incheie in urmatoarele 3 zile!

Alerta BlogAwards: 2 campanii cu premii tentante care se incheie in urmatoarele 3 zile!


Dragi bloggeri, in urmatoarele trei zile puteti castiga premii mai mult decat tentante daca va inscrieti la urmatoarele campanii BlogAwards:

1. Campania Parchet pe Viata se incheie vineri, 20 Februarie, la ora 23:59. Participa si poti castiga unul dintre cele trei premii in bani:
Locul 1: 400 lei
Locul 2: 200 lei
Locul 3: 100 lei

2. Campania Pantofiorul Fermecat se incheie duminica, 22 Februarie, la ora 23:59. Participa si poti castiga unul dintre urmatoarele trei premii:
Locul 1: pereche de pantofi la alegere, cu valoarea de cel mult 150 lei, din magazinul Pantofiorul fermecat. Castigatorul poate alege orice pereche de pantofi care valoreaza cel mult 150 lei, indiferent daca pretul produsului este intreg sau redus (va fi luat in considerare si pretul redus). Costul transportului nu este inclus.
Locul 2: 50% reducere pentru o comanda din magazinul Pantofiorul fermecat
Locul 3: 30% reducere pentru o comanda din magazinul Pantofiorul fermecat

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord