Lenovo Vibe X2 unboxing:Va prezint un unboxing cu Lenovo Vibe X2, un smartphone cu un design deosebit, materiale premium si care reuseste sa ofere un display de 5 inch intr-o carcasa foarte compacta, noul Vibe X2 este un smartphone foarte subtire si usor.
Ca specificatii tehnice, Lenovo Vibe X2 ofera un display de 5 inch full HD, procesorul este MediaTek MT6595m True8Core CPU Quad-core 2.0 GHz Cortex-A17 & quad-core 1.7 GHz Cortex-A7, insotit de 2 GB memorie RAM. Lenovo Vibe X2 are o capacitate de stocare de 32GB, camera principală este de 13 megapixeli capabila sa filmeze in format Full HD, iar camera frontala este de 5 megapixeli, foarte buna pentru selfie

Lenovo Vibe X2 rulează Android KitKat, personalizat cu interfata proprie Lenovo, suporta standardul 4G si are un acumulator cu o capacitate de 2.300 mAh.

2 Comments

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord