Alerta BlogAwards: Participa pana azi, 30 Ianuarie, ora 23:59, la campania Allview si castiga un smartphone C6 Quad!


Dragi bloggeri, va invit sa participati pana azi, 30 Ianuarie, la ora 23:59, la campania Allview. Puteti castiga un smartphone C6 Quad (unboxing si review).

Pentru a putea participa trebuie sa respecti urmatoarele conditii:

  1. Sa ai un blog vechi de minim 3 luni, cu minim 10 articole scrise in momentul lansarii campaniei!
  2. Sa participi la cel putin 5 alte campanii BlogAwards in perioada 14 Decembrie 2014 – 30 Ianuarie 2015. Te sfatuim sa participi la minim 5 campanii Blog My Valentine pentru a indeplini aceasta cerinta si pentru a avea sanse la cat mai multe premii.
  3. Sa scrii un articol in care sa recomanzi cititorilor tai doua sau trei gadget-uri Allview. Intra pe site-ul Allview, alege doua sau trei gadget-uri pe care vrei sa le recomanzi, apoi scrie articolul tau.
  4. In cadrul articolului tau promoveaza acest concurs unde se poate castiga un Allview C6 Quad iar apoi promoveaza articolul pe pagina/profilul de facebook cu hastag-ul #roblogawards. Distribuie postarea de pagina/profilul de facebook in grupul BlogAwards https://www.facebook.com/groups/405635239538061/.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord