Apartamente cu 5 camere la New Town Residence

Apartamente cu 5 camere la New Town Residence


Dragi cititori, sunt sigur ca cei mai multi dintre noi dorim sa locuim la casa, dar preturile prohibitive ale imobilelor din cetrul Bucurestiului ii fac pe cei mai multi dintre noi sa-si permita o casa la marginea capitalei, cel mai adesea la minim 15-20 km de centru, astfel ca vor pierde minim 2-3 ore/zi facand naveta prin aglomeratie si nu vor avea timp sa se bucure de avantajele cum sunt posibilitatea de a sta la aer liber, sa faci un gratar in curte cu prietenii, etc.

De aceea, va recomand o alternative la achizitionarea unei case, si anume un apartament cu 5 camere, care ofera o suprafata utila de aproximativ 160 mp, cel putin la fel de mare ca a majoritatii caselor, si este perfect atat pentru cei care isi doresc o camera sau doua separate pentru a-si amenaja biroul si pentru a lucre si acasa cat si pentru familiile numeroase, datorita spatiului din belsug si a existentei de facilitate precum gradinite, scoli, locuri de joaca in imediata apropiere.

Va recomand oferta  complexului rezidential NewTown situat in Bucuresti, zona Dristor, un apartament cu 5 camere este oferit cu terasa proprie, aer conditionat, usa metalica, suprafata utila de aproximativ 160 mp, in functie de modelul ales.

Apartementele ofera urmatoarele caracteristici:
Apartamente la cheie, luminoase, moderne, complet finisate si echipate
Balcoane spatioase cu latimea de peste 2 m pe toata lungimea apartamentului, balustrada din sticla laminata, mana curenta din inox.

Bucatarii complet finisate, echipate cu produse electrocasnice cu marci recunoscute (masina de spalat vase,masina de spalat rufe, combina frigorifica) si dotate cu dulapuri, blat de lucru si corpuri suspendate
– Bai complet finisate si utilate
– Parchet laminat triplu stratificat, gresie si faianta in baie, bucatarie si hol
– Aer conditionat in living si dormitoare
– Tamplarie din PVC cu rupere de punte termica si geam termopan, ferestre de 1.60m inaltime cu parapet de 65 cm
– Usa metalica la intrarea in apartament
– Echipare tehnica moderna cu ghene vizitabile din coridorul comun, pentru a permite verificarea periodica sau pentru efectuarea eventualelor reparatii
– Coridoare comune cu pardoseala izolata fonic, finisate cu materiale moderne
– Centrala termica individuala automatizata echipata cu boiler instant pentru producerea apei calde
– Contor individual pentru apa rece, gaz, electricitate
Mie personal mi se pare foarte important faprul ca apartamentele vin cu 3 aparate de aer conditionat, central termica si utilitatile din bucatarie deja instalate, care scutesc viitorul proprietar de grija chizitionarii si montarii mai ales a aparatelr AC si a centralei, la care trebuie facute programari la firme si obtinute o multime de aprobari.
Deasemenea, complexul de apartamente se afla la doar 3 km de Centrul Vechi al capitalei si la 100 m de cea mai apropiata statie de metrou.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord