Vrei sa castigi obiecte printate 3D? Participa cu blogul tau la campania Print 3D Bucuresti!

Vrei sa castigi obiecte printate 3D? Participa cu blogul tau la campania Print 3D Bucuresti!


Ai blog? Atunci participa la campania Print 3D Bucuresti si castiga unul dintre cele 3 premii constand in cate un model printat 3D, care trebuie sa se incadreze in dimensiunile 14 cm x 14 cm x 14 cm.

Tu alegi modelul dorit iar reprezentantii Print 3D Bucuresti te vor consilia pentru realizarea acestuia. Poti alege sa printezi 3D aproape orice iti trece prin minte si care se incadreaza in dimensiunile mentionate mai sus. Poti printa 3D o mascota a blogului tau, o vaza, o cana, o jucarie.

Cu ajutorul printarii 3D, orice obiect pe care ni-l imaginam poate deveni realitate.

Fie ca este vorba de designul unui obiect decorativ, al unui cadou personalizat (o cana ciudata), al unei jucarii pentru copilul tau (un robotel, un personaj de desen animat) sau al unei machete pentru proiectul de arhitectura, sau orice altceva iti trece prin cap si crezi ca e printabil, daca tu ai desenul sau modelul digital pentru obiectul pe care ti-l doresti, noi putem sa ti-l transformam intr-un produs palpabil cu imprimanta 3D.

Printarea 3D este un proces de manufacturare aditiva ce consta in transpunerea unui model digital / computerizat, design conceptual, in obiect fizic, real, cu ajutorul unei imprimante 3D ce il va construi prin depunere succesiva a unor straturi din plastic sau rasina.

Aplicatiile printarii 3D: arhitectura, urbanism, inginerie, medicina, robotica, design vestimentar, design de obiect, muzeistica

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord