Unboxing: WD My Passport Wireless 2TB – Hard Disk extern cu Wi-Fi, slot SD si USB 3.0

Unboxing: WD My Passport Wireless 2TB – Hard Disk extern cu Wi-Fi, slot SD si USB 3.0


Am primit in teste noul hard disk extern Western Digital My Passport Wireless 2TB, produs care va fi disponibil in curand pe rafturile virtuale ale magazinelor online din Romania. Va invit sa urmariti in continuare unboxing-ul acestui hard disk extern cu conectivitate Wi-Fi, slot SD si USB 3.0:

My Passport Wireless a fost prezentat la IFA 2014. Hard disk-urile externe devin din ce in ce mai inteligente iar cea mai buna dovada o reprezinta chiar device-ul pe care l-am despachetat astazi. WD My Passport Wireless se poate conecta cu orice smartphone, tableta, laptop sau desktop PC cu sistem de operare iOS, Android OS, Windows sau Mac, fara a fi nevoie de o conexiune internet.

In curand voi realiza un review video complet al acestui device. Voi ce credeti despre evolutia hard disk-urilor externe? Credeti ca se vor transforma, incetul cu incetul, in smart disk-uri?

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord