GOCLEVER Quantum 400 – unboxing


GOCLEVER Quantum 400, o tableta mai mult decat promitatoare. Aceasta vine cu 4 inch pe o rezolutie de 800×480. In plus, aceasta are, surprinzator, o memorie de 4GB si cu 512 MB DDR2 RAMI care ruleaza excelent.

De asemenea, aceasta tableta dispune si de 3G si 2G, de BlueTooth daca vreti sa faceti vreun transfer de imagini, melodii sau ce mai doriti si, daca sunteti o persoana nemultumita de memoria acestei tablete puteti sa va cumparati si un card microSD care poate fi pana la 32 GB. Mie imi place sa-i spun ca este o tableta-telefon pentru ca este Dual Sim. Poti sa ai doua cartele in ea si in plus, poti sa vorbesti si la telefon.

Nu trebuie uitate nici specificatiile care o fac o tableta demna de raportul calitate-pret: camera foto principala de 2 MP si cea secundara de 0.3 MP; procesorul Quad Core 1.2 GHz (Cortex A7) si cu versiunea de Android 4.2, plus bateria de 1600 mAh.

Si nu in ultimul rand trebuie sa stiti ca cei de la GOCLEVER au facut-o sa fie de 112 g si cu o dimensiune de 117 x 63 x11.2 mm.

3 Comments

Add yours
  1. 3
    Magazin Universal

    Citez din articol:”Nu trebuie uitate nici specificatiile care o fac o tableta demna de raportul calitate-pret” sau :”De asemenea, aceasta tableta dispune si de 3G si 2G” sau:”o tableta mai mult decat promitatoare” In fine,oricum este un produs de calitate

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord