Slabire eficienta


Articol scris de Raluca, membru al echipei Blogatu.ro.

Dupa parerea mea, slabirea eficienta este cea care dureaza. Adica nu scapi acum 20 de kilograme, pentru ca in cateva luni sa pui la loc vreo 25 de kilograme. Aceasta nu este slabire eficienta, aceasta este tortura organismului si este rezultatul de tip yo-yo al dietelor, cand o persoana tine diverse cure de slabire, iar in momentul in care renunta la ele toate kilogramele se pun la loc. Va recomand mancare sanatoasa de pe foodpanda.ro.
O slabire eficienta inseamna mentinerea unei greutati constante pe parcursul unei perioade mari de timp, de ordinul anilor. Exista acum foarte multe metode, cure, tratamente, medicamente sau chiar interventii chirurgicale la care se poate apela pentru a pierde in greutate, insa este nevoie de foarte multa vointa.

Cred ca pentru persoanele supraponderale este la fel de greu sa renunte la mancare cum este pentru un fumator inrait sa renunte la tigari. Este foarte dificil sa renunti la ceva care iti face placere, chiar si cand esti constient/a ca nu iti face bine.

Fara multa miscare, dieta echilibrata si un stil de viata sanatos cred ca nicio dieta sau metoda de slabire nu poate fi cu adevarat eficienta. Degeaba are cineva vointa sa piarda in greutate pentru o perioada, daca apoi va manca in continuare alimente de tip fast-food si va consuma bauturi carbonatate.

1 comment

Add yours
  1. 1
    Daniel

    Cu exceptia faptului ca ceea ce ai scris tu este exclusiv pentru promovarea foodpanda.ro, exista totusi un gram de adevar cu privire la slabire? Ma refer la calitatea si continutul alimentelor?

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord