Kuantero lanseaza 59sec, un instrument obligatoriu pentru forta de vanzari


Kuantero, una dintre cele mai titrate agentii de publicitate online din Romania, anunta lansarea serviciului online “59sec”, disponibil la www.59sec.com.

59sec ajuta companiile sa raspunda cererilor de oferta (si altor intrebari de la clienti) in maxim 59 de secunde. Acest lucru creste enorm rata de conversie in vanzari , precum si imaginea companiei.

De ce este acest lucru important? Conform unui studiu efectuat de universitatile americane MIT si Kellogg, publicat in Forbes, daca la o cerere noua se raspunde in 30 de minute fata de 5 minute, in medie sunt de 21 de ori mai putine sanse ca respectiva vanzare sa se concluzioneze! Oportunitatile pierdute sunt uriase

In Romania, raspunsurile sunt date in medie la 10 ore de la primirea cererii, ceea ce inseamna o pierdere de eficienta uriasa.

Cum functioneaza 59sec? In momentul in care potentialul client trimite cererea (prin email sau prin formular de contact), toti agentii de vanzari sunt notificati pe mai multe canale:

-prin tehnologie “push” pe dispozitivele iOS si Android
-prin email
-prin alerte pe site, pentru agentii din fata calculatorului
Primul agent disponibil preia cererea, iar aceasta dispare din lista celorlalti agenti, pentru evitarea duplicarii. Dupa preluarea cererii, agentul suna potentialul client. Acesta din urma este efectiv impresionat, deoarece asteptarile lui au fost cu mult depasite.

Dupa incheierea convorbirii, agentul de vanzari va modifica in CRM-ul 59sec statusul potentialului client, va scrie comentarii, etc.

Deasemenea, sunt diverse functionalitati care ajuta compania sa fie mai eficienta:

-statistici, astfel incat directorul de vanzari sa vada cine e lenes si cine e vrednic;

-“Boss Notification” – directorul de vanzari este notificat atunci cand echipa de vanzari nu reuseste sa preia un lead intr-un timp pe care il doreste, precum 10 minute.

-Optiunea “Obligatoriu preluati ultimul lead”, pentru a evita fraudarea sistemului de catre agentii de vanzari.

-Daca exista site de comert electronic, puteti primi alerte pe telefonul mobil cand aveti o noua vanzare, etc..

Prima luna este gratuita, fara absolut nici o obligatie, ulterior serviciul costand echivalentul a $59/luna (+TVA).

Pentru mai multe detalii, vizitati www.59sec.com

 

Despre Kuantero SRL
Kuantero este una dintre cele mai titrate agentii de marketing online full service, fiind prezenti in Bucuresti, Targu-Mures, Chisinau si Rotterdam.

Infiintata in 2008, Kuantero a ajutat un numar foarte mare de clienti, de pe 3 continente, de la companii multinationale pana la VIP-uri, de la partide politice pana la ONG-uri. In portofoliul nostru se regasesc: Coca-Cola Romania, Coca-Cola Hellenic, Electrolux, Zanussi, Arctic, UPC, Unilever, Volksbank, Autocar, Bilete.ro, Cardiorec, Clinicco, Eco-Rom Ambalaje, McCann PR, Hallmark, Diva Universal, Image PR, Iveco, New York University, Pei Partnership, Prista Oil, Rebu, Provident, Restograf, Sci Fi Channel, Sprint Curier, NYHistory, Open House New York, si multi altii.

Ne mandrim ca 95% dintre clienti ne vin din recomandari, ceea ce dovedeste plusvaloarea serviciilor noastre.

https://www.youtube.com/watch?v=WTS41xCZE1E

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord