Allview A5 Smiley – unboxing


Allview A5 Smiley are un ecran cu diagonala 4 inci si rezolutie de 800 x 480 pixeli. Fotografiile si videoclipurile realizate cu camera foto principala de 3,2 MP sunt de o calitate foarte buna, atat pe ecranul smartphone-ului, cat si pe cel al unui laptop sau desktop PC.

Procesorul Dual Core de 1,3 Ghz pe 28 nm este suficient de rapid pentru ca jocurile si aplicatiile sa ruleze bine iar paginile web sa se incarce rapid. Cu un pret de 399 lei, A5 Smiley e un smartphone accesibil pentru majoritatea cumparatorilor.

Memoria flash de 4 GB este extensibila printr-un card microSD de pana la 32 GB. Va invit sa urmariti in continuare unboxing-ul acestui smartphone, pe care bloggerii il pot castiga daca participa la aceasta campanie BlogAwards.ro.

3 Comments

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord