Suleyman Magnificul, episodul 108

Suleyman Magnificul, episodul 108


Suleyman se duce in odaia lui Hurrem si isi aminteste clipele frumoase petrecute impreuna de-a lungul anilor, apoi ramane sa doarma in patul ei.
Bali-bey incepe sa interogheze pe toata lumea din serai, inclusive din familia imperial, ca sa afle cine a rapit-o pe Hurrem, incepe cu Mahidevran, apoi sultana Sah, pe care acesta o intreaba daca Hatice s-a razbunat pentru moartea lui Ibrahim, urmeaza Hatice care ii spune cat de mult o uraste pe Hurrem.
Rustem il duce pe Mercan intr-un beci unde erau doi barbate legati, il intreaba pe primul unde e Hurrem, acesta nu raspune, Rustem ii taie gatulsi il ameninta sip e Mercan.
La serai vine un soldat care spune ca a vazut-o pe Hurrem si e interogat de Bali-bey, sultanul vine si il loveste pe soldat ca sa spuna odata unde e ascunsa…
Suleyman pleaca in padure impreuna cu soldatul si gaseste inelul de smarald pe care i-l daduse lui Hurrem…
Mehmet se instaleaza in seraiul din Manisa, in timp ce Mustafa se duce la Amasya unde nu ii place deloc, la Manisa vine si iubita lui Mehmet, care e insarcinata.
Hatice se duce la sultan si ii spune cat de mult a suferit dupa moartea lui Ibrahim…
In Manisa, un soldat din garda lui Mehmet e chemat in gradina de Mahidevran care ii da o porunca…
Sultanul citeste scrisorile primite de la Hurrem si-si aminteste cum a gasit inelul acesteia in padure…
Bali-bey vine la Suleyman si ii spune ca a sosit un soldat care i-a dat vesti despre identitatea celor care au rapit-o pe sultana.
Unul dintre rapitori este prins, iar Bali-bey pune sa fie aruncat in temnita, unde il tortureaza pentru a afla unde este tinuta Hurrem, sultanul soseste si el la interogatoriu si afla ca rapirea a fost pusa la cale de Hatice.
Una din slugile lui Hatice se duce la sultana si ii spune ca unul dintre rapitori a fost prins si in curand se va afla totul…
Sultanul pleaca singur spre seraiul lui Hatice si Husrev-pasa, se duce in odaia acesteia dar n-o gaseste, pana la urma o zareste pe terasa, acolo Hatice ii spune cat de mult a urat-o pe Hurrem si ca din cauza ei s-au intamplat nenorociri ca moartea lui Ibrahim, a sultanei-mama si ca va urma si moartea lui Mustafa, apoi ii spune lui Suleyman ca a luat o otrava foarte puternica si moare, in timp ce sticluta cu otrava ii cade din mana…
Intr-o odaie, un servitor ii aduce de mancare lui Hurrem, care este legata de maini si de picioare…

102spoil070520131139552559596_2images (1)mh107a27257

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord