Suleyman Magnificul, episodul 107:

Suleyman Magnificul, episodul 107:


Suleyman priveste pumnalul sau si isi aminteste copilaria lui Mustafa, cand la el vine Cihangir care ii spune ca e foarte incantat de sosirea fratelui sau.
Mustafa vine la sultan, care nici nu il baga in seama, si ii spune ca nu a facut nimic rau, insa nu reuseste decat sa-l infurie si mai rau pe acesta, iar Suleyman il anunta pe Mustafa ca va fi mutat in sangeacul Tekke, iar Mehmet va merge la Manisa, Mustafa pleaca foarte suparat.
Mahidevran afla ca Mustafa va fi mutat la Tekke si i se face rau, apoi merge la Hurrem, Sumbul nu o lasa sa intre dar ea incepe sa o blesteme…
Marele-vizir anunta in divan ca Mehmet ii va lua locul lui Mustafa in Manisa(unde mergeau mostenitorii tronului).
Mustafa isi aminteste ce i-a spus Ibrahim despre Hurrem si-si da seama ca acesta avea dreptate, merge la sultana Sah sa-I ceara acesteia sa-l ajute.
Suleyman ii cheama la el pe Mehmet, Selim si Beyazit si le spune ca a hotarat ca Mehmet sa mearga in sangeacul din Manisa.
Mustafa le spune lui Hatice si Sah ca din cauza lui Hurrem este instalat Mehmet ca mostenitor al tronului…
Mihrimah vine la Mehmet, care ii spune ce i s-a intamplat lui Mustafa, sora sa ii spune ca nu are legatura cu ea sau cu Hurrem.
Mustafa este inversunat impotriva lui Hurrem.
Hatice il cearta pe Husrev-pasa, pe care il acuza ca n-a intervenit impotriva lui Hurrem, cand la seraiul sultanei Sah vine Mehmet, care se duce la Mustafa si Mahidevran si le spune ca el nu vrea sa ii ia locul fratelui sau si nu e de accord cu decizia sultanului.
Mustafa o viziteaza pe Mihrimah, iar Mahidevran se duce la Suleyman si ii spune sa nu il trimita pe Mustafa din sangeacul sau din cauza uneltirilor lui Hurrem.
Barbarossa il incurajeaza pe Mustafa, iar Mahidevran ii cere lui Husrev-pasa sa lupte impotriva lui Hurrem.
Inainte de plecare, Mustafa il ameninta pe Rustem ca se va razbuna cumplit pe el, apoi merge sa-si ia ramas bun de la sultan.
Mihrmah se joaca in gradina cu micuta Ayse cand vine Bali-bey cu un mesaj de la sultan, Rustem il vede pe fereastra si il atentioneaza la plecare sa nu se bage in casnicia sa ca va pati ca in trecut cu Aybige…

Sultanul e pe campul de lupta, insotit de Mehmet, Rustem si Bali-bey, Mehmet incearca sa-l convinga pe sultan ca Mustafa e nevinovat, dar acesta ii explica cu ce a gresit.
Bali-bey primeste o scrisoare, iar Rustem vine suspicios dupa el.
Printesa Isabella, sotia lui Ioan Zapolya vine impreuna cu copilul ei si este primita de sultan.
Sultanul e pe campul de lupta, insotit de Mehmet, Rustem si Bali-bey, Mehmet incearca sa-l convinga pe sultan ca Mustafa e nevinovat, dar acesta ii explica cu ce a gresit.
Bali-bey primeste o scrisoare, iar Rustem vine suspicios dupa el.
Printesa Isabella, sotia lui Ioan Zapolya vine impreuna cu copilul ei si este primita de sultan.
Hurrem este rapita, apoi Mihrimah se duce la sultana Sah si la Hatice si le intreaba ce i-au facut mamei ei, apoi le ameninta ca ii va spune sultanului ce s-a intamplat.
Mihrimah se duce la Mustafa, dar nici acesta nu stia nimic, Mustafa il anunta pe sultan ca Hurrem a fost rapita si nu se stie nimic despre ea.
Suleyman se intoarce victorios din campanie, apoi se duce la Mihrimah si o intreaba cum a fost posibil ca Hurrem sa fie rapita, aceasta ii raspunde ca de vina sunt sultanele Sah si Hatice.
Sultanul il cearta pe Mustafa ca nu a tinut lucrurile sub control in absenta lui, apoi le cheama pe Sah si Hatice si le spune ca le va taia capul daca disparitia lui Hurrem are legatura cu ele, Hatice isi pierde controlul si ii spune lui Suleyman ca din cauza lui Hurrem s-au intamplat toate relele si ca o uraste.
Suleyman ii da lui Bali-bey un firman prin care are dreptul sa-I interogheze pe toti cei care au legatura cu disparitia.
Ebusuud vine la sultan, acesta ii cere sfatul in legatura cu profetia batranul dervis intalnit la vanatoare.

fft99_mf3364044hürrem-sultan-ve-şehzadelerifft99_mf3357372mustafasihaticeMuhteşem-Yüzyıl-100.-Bölüm-izle-001

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord