Nevasta lui “Suleyman Magnificul” risca sa-si piarda fetita!

Nevasta lui “Suleyman Magnificul” risca sa-si piarda fetita!


Dupa ce incepuse anul foarte bine, acceptand oferta de interpreta rolul principal intr-un nou serial produs de casa de productie TIMS, “Sultana Kosem”, luna aprilie aduce necazuri pentru frumoasa Meryem Uzerli, cea care i-a dat viata sultanei Hurrem in primele trei sezoane ale serialului “Suleyman Magnificul-sub domnia iubirii”. Actrita tocmai a trecut peste o depresie care a determinat-o sa paraseasca platourile de filmare, iar acum traieste cu teama ca va pierde custodia fetitei sale, Lara din cauza tatalui fetitei.
Fostul sau iubit, omul de afaceri Can Ates, cel care a insistat ca Meryem sa avorteze, apoi a parasit-o, acum ameninta ca ii va lua copilul. “E o psihopata, nu isi mai ia medicamentele, nu e normal ce se intampla!”, a izbucnit, zilele trecute, Can Ates, care, intre timp, si-a dat seama ca o vrea alaturi pe micuta Lara. Cum “sultana Hurrem” ii refuza vizitele si chiar l-a amenintat cu politia daca va incerca sa se apropie de ea ori de fiica ei, afaceristul a trecut la acuzatii grave si chiar si-a anuntat intentia de a lupta in justitie pentru custodia micutei.
Am aflat ca Meryem a intrerupt tratamentul ( anul trecut, actrita a fost internata pentru mai multe saptamani, intr-o clinica psihiatrica din Berlin pentru a-si trata depresia). E prea devreme. Avem de-a face cu o femeie care nu e in stare sa uite de problemele amoroase si sa copereze pentru binele copilului”, si-a continuat Can Ates atacul. “Recunosc ca m-am speriat cand am aflat ca Meryem e gravida si am reactionat violent. N-am avut niciodata noroc in dragoste si mi-a fost teama sa imi asum responsabilitatea” a mai declarat acesta.
lara-fetita-sultana-hurrem78779797_14338497835252865a15eb5Lara este numele fetei lui Meryem Uzerlimeryem-uzerli-907998l

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord