Allview lanseaza P7 Xtreme, cel mai puternic smartphone al gamei actuale

Allview lanseaza P7 Xtreme, cel mai puternic smartphone al gamei actuale


Allview, cel mai important producător autohton din industria IT&C, lansează astăzi smartphone-ul P7 Xtreme. Noul device dual SIM aduce în premieră pentru Allview un procesor cu opt nuclee tactat la 1,7 Ghz şi o cameră foto rotativă de 13 MP.
„Ne-am obişnuit clienţii să intuim nevoile lor şi să fim cu un pas înainte în a le oferi cele mai noi tehnologii. Cu P7 Xtreme, utilizatorii se vor bucura de inovaţie şi performanţă într-un device inteligent, adaptat celor mai pretenţioase necesităţi de multi-tasking şi dotat cu cea mai performantă cameră frontală existentă la ora actuală pe piaţa din România”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.
P7 Xtreme are design unibody şi este dotat cu display IGZO IPS HD de 4,7 inch protejat de Dragontrail X Glass. Puternicul procesor Octa Core este susţinut de o memorie RAM de 1 GB şi 16 GB memorie flash. Smartphone-ul oferă sunet DTS, conectitivate 3G, GPS şi Bluetooth şi rulează sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean.
Una din principalele atracţii ale noului smartphone o constituie camera foto rotativă de 13 MP. Aceasta se transformă, prin rotaţie de până la 210 grade, din cameră principală în cameră secundară şi invers. Astfel, se elimină necesitatea unei camere frontale, iar fotografiile tip autoportet sunt realizate la calitate maximă. Camera foto pune la dispoziţie utilizatorilor o serie de funcţii inteligente precum înregistrare video Full HD, fotografiere HDR, fotografiere hands free, LED flash, fotografii spion şi pauză filmare.

P7 Xtreme este compatibil cu tehnologia Miracast, care permite transferul imaginii şi al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display Smart2View.
Smartphone-ul P7 Xtreme va fi disponibil în două variante de culori (alb şi negru) poate fi achiziţionat din magazinele partenere incepând din 16 aprilie 2014 la preţul de 1.299 lei. Pachetul de achiziţie include un cablu OTG care facilitează transferul şi vizualizarea de fişiere de pe un stick USB direct pe device.
Pentru mai multe detalii legate de P7 Xtreme, consultaţi pagina de prezentare a produsului de pe site-ul producătorului, www.allview.ro/p7.
Allview_P7Xtreme1

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord