Suleyman Magnificul, episodul 101:

Suleyman Magnificul, episodul 101:


Lutfi pasa ii povesteste sotiei sale ce i-a spus Hurrem.
Suleyman discuta cu Bali-bey, vine Mihrimah care ii spune ca Cihangir sufera teribil dupa mama lui, iar sultanul il trimite pe Bali-bey sa-i duca pe Mihrimah si Cihangir la Hurrem.
Are loc Adunarea Divanului, Suleyman discuta cu Ebusuud dar vine un mesager care ii anunta ca a izbucnit o epidemie de ciuma.
Sultana Sah vine la Suleyman sa-i vorbeasca despre Hatice.
Mihrimah si Cihangir ajung la Edirne, sunt intampinati de Rustem.
Afife incearca sa puna o vorba buna la sultan pentru Hurrem, dar acesta e foarte suparat pe ea.
In Manisa, Rumeysa aude discutia lui Mahidevran cu Ayse, care ii reproseaza ca Mustafa nu are nici un baiat.
Ayas-pasa discuta cu sultana Sah despre hurrem, apoi e chemat de Rustem.
Mihrimah ii aduce sultanului scrisoarea de la mama sa, e asteptata de Rustem, care nu ii acorda atentie.
Ayas-pasa aduce o cadana la el acasa, dar dimineata cand se trezeste o gaseste moarta din cauza ciumei.
Suleyman vine la Hatice s-o intrebe de ce il respinge pe sotul ei, Husrev, iar Hatice ii spune sultanului ca nu poate s-o faca sa-si iubeasca sotul.
Esmahan se duce la Mihrimah si ii spune ca Bali-bey nu o iubeste, ci Rustem.
Medicul din Edirne, Moshe isi pune o masca si manusi, examineaza un soldat mort, apoi vine si-i spune lui Hurrem despre epidemia de ciuma.
Mustafa afla ca s-au intors corsarii portughezi, care rapisera copilul unei familii din Manisa, ii incercuieste cu corabiile lui si ii nimiceste, apoi aduce copilul teafar acasa si e privit ca un erou de locuitorii din Manisa.
Suleyman vine noaptea la seraiul din Edirne, acolo Hurrem ii spune ca a gresit dar il iubeste foarte mult, sultanul isi da seama ca si-a inteles greseala si o iarta.
Balibey vine la sultan si il anunta ca Ayas-pasa a murit de ciuma.
Hurrem se intoarce triumfatoare in haremul sultanului, dar o intalneste pe Sah, care ii spune ca Suleyman l-a numit mare-vizir pe sotul ei, Lutfi-pasa…
947139_552859498099902_1644950871_npage_sehzade-mustafa-bir-hafta-icinde-idam-edilecek_256069078img_58609_muhtesem-yuzyil-96-bolum-2-fragmani-ayas-pasa-ile-hurrem-vebaya-yakalaniyorhürrem-sultan-ve-kanuni-sultan-süleyman

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord