Campanie noua BlogAwards – castiga cumparaturi gratuite de pe Nutrivita.ro, magazin online de produse dietetice si bio

Campanie noua BlogAwards – castiga cumparaturi gratuite de pe Nutrivita.ro, magazin online de produse dietetice si bio


In aceasta primavara, BlogAwards.ro si Gerlinea celebreaza feminitatea cu o campanie dedicata celor indragostiti de frumos. Inscrie-te si tu cu un articol si poti castiga cumparaturi gratuite pe www.nutrivita.ro, magazin online de produse dietetice si bio.

Gerlinea-300x115

Premiul 1 – voucher 350 lei de cumparaturi produse dietetice si bio si transport gratuit
Premiul 2 – voucher 250 lei de cumparaturi produse dietetice si bio si transport gratuit
Premiul 3 – voucher 150 lei de cumparaturi produse dietetice si bio si transport gratuit

Ce trebuie sa faci pentru a castiga premiile puse in joc:

  1. Sa ai un blog cu minim 10 articole scrise in momentul inceperii campaniei
  2. Sa dai like paginii Gerlinea de pe Facebook – http://on.fb.me/1mKfbv2.
  3. Sa parcurgi cu atentie brosura cu informatii despre gestionarea eficienta a greutatii de la Gerlinea
  4. Sa redactezi unul sau mai multe articole de minim 400 de cuvinte, in care sa prezinti produsele de slabit Gerlinea, cu accent pe 1-2 produse care tie personal ti se par atractive pentru cineva care ar dori sa tina o dieta sau sa-si mentina greutatea.
  5. In titlul articolului tau sa se regaseasca numele “Gerlinea” si ideea de “slabire”, iar in text sa explici in cateva fraze ce este un substitut/ inlocuitor de masa pentru controlul greutatii si cand consideri tu ca ar fi bine de folosit (spre ex atunci cand nu ai timp sa iei o masa conventionala sau cand ai facut un exces culinar). Nu uita sa faci referire in articol la promotia lunii Martie -10% la toate batoanele de slabit 372g Gerlinea, cu link la http://bit.ly/1hp4k50.
  6. Dupa ce scrii articolul cu care participi la concurs, completeaza formularul din articol. Daca nu ai cont pe BlogAwards.ro inregistreaza-te pe aceasta pagina.

Participa si castiga!

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord