Allview invita studentii pasionati de tehnologie la maratonul de programare “Entrepreneurship”

Allview invita studentii pasionati de tehnologie la maratonul de programare “Entrepreneurship”


Recomand tuturor studentilor pasionati de tehnologie, creativi, carora le place munca in echipa si doresc sa dezvolte o aplicatie care sa ajute societatea sa participe la maratonul de programare Entrepreneurship, care va avea loc în 28 si 29 Martie 2014 in Aula Universitatii Transilvania din Brasov.

Evenimentul este organizat de Allview, impreuna cu Centrul pentru Diplomatie Publica, cu sprijinul Primăriei Brasov si al Universitatii Transilvania. Entrepreneurship isi propune sa promoveze in tarile Uniunii Europene aplicatiile studentilor romani pasionaţi de programare. Valorile care vor fi scoase în evidenta sunt impactul social, creativitatea si originalitatea.

In cadrul maratonului, echipe de studenti formate din doi pana la patru membri vor dezvolta, timp de 24 de ore, o aplicatie cu utilitate sociala pentru device-uri care folosesc sistemul de operare Android. Un exemplu tipic il reprezinta aplicatiile destinate persoanelor cu dizabilitati. La finalul competiţiei, cele mai bune 3 proiecte vor fi premiate de un juriu de specialitate. Toate lucrarile participante vor fi donate Comisiei Europene.

logo-allview

Formularul de inscriere poate fi accesat de pe aceasta pagina.

Competitia va incepe vineri, 28 martie, la ora 12 si se va incheia sambata, 29 martie la ora 11. Jurizarea proiectelor va avea loc sambata, 29 martie, între orele 11-14.

Toate lucrarile participante vor fi donate Comisiei Europene (cu excepţia drepturilor de proprietate intelectuala), care va asigura promovarea proiectelor

Ceremonia de decernare a premiilor reuneste delegati din partea Comisiei Europene, membri ai Corpurilor Diplomatice şi reprezentanti ai mediului de afaceri.

Pentru formularul de înscriere şi mai multe detalii despre competitie, vă rugăm consultati www.entrepreneurshipbv.ro.

4 Comments

Add yours
  1. 3
    Florin

    O initiativa foarte frumoasa, mare pacat ca e doar pentru studenti. Imi place cand o companie romaneasca, ex: Allview, se implica in astfel de proiecte.

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord