Allview X1 Xtreme – smartphone cu procesor Quad Core tactat la 2,15 GHz, 3 GB de memorie RAM si camera de 16 Megapixeli

Allview X1 Xtreme – smartphone cu procesor Quad Core tactat la 2,15 GHz, 3 GB de memorie RAM si camera de 16 Megapixeli


Procesor Quad Core tactat la 2,15 GHz, 3 GB de memorie RAM si camera principala de 16 Megapixeli – acestea sunt caracteristicile care demonstreaza ca noul smartphone Allview X1 Xtreme este un must-have pentru orice pasionat de tehnologie. Display-ul full HD de 5,5 inci protejat de Gorilla Glass 3, camera foto secundara de 8 Megapixeli si compatibilitatea cu tehnologia NFC il transforma pe Allview X1 Xtreme intr-unul dintre cele mai dotate smartphone-uri de pe piata.
Allview X1 Xtreme
X1 Xtreme e al treilea smartphone single sim Allview, dupa X1 Soul si X1 Soul Mini. Telefonul are un design slim unibody iar ecranul este de tip “edge to edge” – display-ul reprezinta 77,5 % din suprafata frontala a device-ului (frame-ul lateral are doar 2,4 mm). Designul e usor curbat in partea din spate pentru a transforma orice utilizare intr-o experienta placuta. Smartphone-ul ofera sunet DTS, conectitivate GPS cu suport Glonass, compatibilitate cu HD Voice si ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean.

„Proiectul X1 Xtreme urmeaza o viziune din luna Decembrie a anului 2012 pe care am dezvaluit-o si in calendarul anual al companiei, iar astazi a devenit realitate. Am dus tehnologia la extrem si am creat un device de top care le ofera utilizatorilor tot ce si-ar putea dori de la un smartphone: design inovator, procesare ultra-rapida si o experienţă foto impresionanta. Dotat cu unul dintre cele mai puternice procesoare existente in momentul actual pe piata, Qualcomm Snapdragon 800, device-ul se afla în prezent pe primul loc în AnTuTu Benchmark, unde a obtinut un scor de peste 34.700 de puncte”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Una dintre principalele atractii ale noului smartphone o constituie camera foto Omnivision de 16 MP, dotata cu LED flash, senzor BSI si sistem optic de 8 lentile cu filtru UV si antireflexie, lentila frontala fiind fabricata din safir. Pixelii de 1,34 μm ofera o prestatie excelenta si in conditii de lumina slaba. Meniul acesteia are o interfata intuitiva, care permite modificarea balansului de alb, a valorii ISO si a altor setari, exact ca in cazul aparatelor foto profesioniste. Partea frontala a telefonului este prevazuta cu o camera foto secundara Omnivision de 8MP, care faciliteaza convorbirile video si realizarea de autoportete.

Camera principala pune la dispozitie utilizatorilor o serie de functii precum inregistrare video Full HD, fotografiere HDR, eraser, mod sport si foto panoramic. Aplicatia Charm Cam preinstalata ofera functii ingenioase precum efecte de frumusete, aplicare machiaj profesional sau mod prezentare.
Smartphone-ul este echipat cu NFC (Near Field Communication), o tehnologie wireless conceputa pentru a face schimb rapid de informatii intre diferite dispozitive prin atingerea sau apropierea acestora.

Interactiunea utilizatorilor cu device-ul este mereu surprinzatoare datorita functiilor inteligente cu care acesta este dotat: quick menu (acces rapid la cele mai importante setari), double tap to wake (display-ul se deschide in urma unui dublu click pe ecran), black screen gesture (orice aplicaţie setata in prealabil porneste automat daca utilizatorul deseneaza un „C” pe ecranul blocat), smart gesture, SMS calling, fake call si floating video.

Amplificatorul audio Yamaha si sistemul DTS (Digital True Surround) garanteaza calitatea sunetului, iar datorita tehnologiei HD Voice si a celor trei microfoane digitale cu functie de atenuare zgomot, sunetul este clar iar zgomotul de fundal este redus atunci când se efectueaza convorbiri telefonice.

Noul varf de gamă Allview este realizat cu tehnologii de top precum LTPS, Full Lamination si CABC in cazul display-ului JDI Full HD si BSI pentru camera principala, oferind performanta maxima cu un consum redus de energie.

Smartphone-ul X1 Xtreme poate fi achizitionat din magazinele partenere incepând din 31 martie 2014 la pretul de 1.999 lei.

8 Comments

Add yours
  1. 4
    endrepaul

    Un produs chiar de top. Desi sunt fan V1 Viper de la Allview, acum pot sa spun ca acest telefon mi-a pus capac. Are specificatii foarte bune, o camera principala de 16 MP care are o multitudine de functii pe care le poti folosi pentru ca pozele sa ias cat mai perfect si este la un pret destul de bun.

  2. 6
    Schimb sau vând si cumpăr, dar vreau un Allview X1 Xtreme - NG's blog

    […] Mă omoară curiozitatea. Am patru prieteni şi niciunul nu vrea sa facă un schimb avantajos pentru amândoi. Știi că atunci când ai ceva ce il foloseşti, dar nu este ceva grozav, şi primeşte o oferta mai bună, accepti, în general. Știi despre ce este vorba acum? Un telefon. Un smartphone, mai exact. Unul dintre prieteni il folosește foarte mult pentru depanările din rețea la firma la care lucrează. E comod, oricând sună telefonul, poate verifica ce se întâmpla deschizând un program de pe smartphone. Bun, pe el il înțeleg, deși ce i-am oferit este mai performant. Cel de-al doilea vorbește mult la telefon. Agenda telefonică, convorbiri în conferință, şi … relaxare cu jocuri şi social media. Pe el nu prea il înțeleg de ce nu vrea să facă schimbul, mai ales ca folosește un singur SIM în smartphone. Spune că el este foarte mulțumit că totul este acolo unde trebuie să fie. Al treilea si al patrulea au şi ei motivele lor, şi nu discutăm aici de fişierul “Ana şi eu, prima dată”. Îmi doresc foarte mult acel Allview X1 Xtreme, şi se pare că va trebui să vând smartphone-ul de acum, pentru a cumpăra acel telefon. Nu, nu sunt un obsedat, ci doar am lucrat câteva zile cu un astfel de telefon şi este ceea ce îmi trebuie. Dacă stau să mă gândesc mai bine, dacă aş fi pus în poziția de a schimba un Allview X1 Xtreme pe un alt smartphone, m-aş gândi mult şi, destul de probabil, răspunsul ar fi nu. Desigur, poți veni cu argumente, unele valide, altele nu, cert este că aici este vorba despre convingeri personale. Aspect, funcționalitate, şi personalitate. Deci, in curând voi fi posesorul unui astfel de telefon, fie cu un schimb, fie cu cumpărarea smartphone-ului Allview X1 Xtreme direct de la producatorul Allview. Sau să îl câştig la concursul de pe Blogatu! […]

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord