Anul 2014 incepe bine pentru nevasta lui Suleyman Magnificul

Anul 2014 incepe bine pentru nevasta lui Suleyman Magnificul


Dragi fani ai serialului “Suleyman Magnificul-sub domnia iubirii” si in special ai simpaticei Meryem Uzerli, cea care a interpretat-o atat de bine pe sultana Hurrem, inceputul anului 2014 a adus numai vesti bune pentru preferata noastra.
Dupa ce a facut public faptul ca va reveni pe micile ecrane de la vara, jucand tot rolul unei sultane, sultana Kosem, una dintre cele mai iubite dar si mai puternice femei din Imperiul Otoman, si si-a refacut si viata sentimentala, alaturi de prezentatorul TV Patrice Bouedibela, acum Meryem, insarcinata in 8 luni, mai are de asteptat doar o luna pana cand isi va tine fetita in brate.

Singura suparare a lui Meryem este ca jurnalistii unei publicatii din Bosnia au publicat un interviu fictive cu ea, in care ea ar fi spus ca ii e teama ca o sa-si creasca singura copilul.
Singura problema cu afirmatia este ca “sultana Hurrem” nu a acordat niciodata acest interviu. “”N-am vorbit in viata mea cu oamenii astia. Pur si simplu, au luat o fotografie cu mine si au scris ce au vrut ei. Si apropo, Allah e cu noi, asa ca nu are de ce sa imi fie frica”, a afirmat Meryem, de data asta intr-un interviu oficial.

meryem343

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord