Allview A5 Quad – unboxing in premiera

Allview A5 Quad – unboxing in premiera


Allview A5 Quad este un smartphone dotat si foarte accesibil, pe care l-am primit ieri in teste si pe care vi-l prezint in premiera in clipul de mai jos.

Telefonul ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean si e dotat cu un procesor Quad Core de 1,3 GHz, display de 4,3’’ cu rezolutia 800×480 px, doua camere foto si se conecteaza la internet prin 3G HSPA+ si Wi-Fi. Allview A5 Quad vine in cutie cu un incarcator, cablu USB, un set de casti, un capac de protectie colorat si o licenta de antivirus Bitdefender Mobile Security.

In partea din spate se afla o camera de 5 MP cu autofocus, capabila sa realizeze clipuri in format full HD 1080p iar in partea frontala se afla o camera de 0,3 MP. Carcasa are un design ergonomic iar greutatea smartphone-ului este de 153,7 g.

Saptamana viitoare voi reveni cu un review video al smartphone-ului Allview A5 Quad:

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord