Suleyman Magnificul, sezonul3, episodul 94

Suleyman Magnificul, sezonul3, episodul 94


Hurrem ia torta si vrea sa o arunce spre Fahriye, vine Sumbul care le desparte, apoi Hurrem isi da seama ca Fahriye i-a pus torta cu fum negru.
Beyazit si Selim joaca matrak, vine si sultanul de mana cu Cihangir, isi aminteste cum a varsat Selim cand a vazut sange.
Suleyman se lupta cu Matrakci, isi aminteste cand juca matrak cu Ibrahim si este lovit rau de acesta.
Hatice face o criza de nervi, apoi Fahriye e chemata la sultana Sah, careia ii spune ca Hurrem nu mai are incredere in ea.
Rustem se duce la Hurrem si discuta despre Hatice.
Mihrimah ii face avansuri lui Bali-bey.
Fahriye abalibey18fahriyemihrimahduce in serai un soldat care s-o omoare pe Hurrem, cand acesta scoate sabia Fahriye ii arunca cutitul in gat, apoi ii spune lui Hurrem ca asasinul a fost trimis de Hatice si Mahidevran.
Bali-bey o interogheaza pe Fahriye.
Mercan-aga le povesteste lui Hatice si Sah ce s-a intamplat.
In Manisa printul Mustafa isi inspecteaza trupele, Mahidevran isi da seama ca intre el si signora Gabriela este o legatura..
Cadiul Ebusuud hotaraste ca lucrurile lui Ibrahim sa fie vandute si banii folositi pentru ajutorarea saracilor.
Ayas-pasa si Rustem il cearta pe Piri-pasa.
Hatice asista la vanzarea lucrurilor lui Ibrahim cand vine Matrakci si ii da o punga cu galbeni unui barbat ce cumparase niste haine ale lui Ibrahim, iar hatice il roaga pe Ebusuud sa opreasca vanzarea.
Hurrem se duce la Mehmet si il vede discutand cu Esmahan, il cearta pe fiul ei pentru ca vorbea cu fata sultanei Sah.
Sultana Sah il convinge pe Suleyman sa il puna pe eunucul Mercan sa se ocupe de harem in locul lui Sumbul, Hurrem se duce la sultan dar acesta isi mentine hotararea si ea pleaca furioasa.
hatice11hurrem11halit12

3 Comments

Add yours
  1. 2
    ioana

    multumesc actorilor ,multumesc regizorului, dar multumesc si tie care-l pui pe internet ca noi cei ce nu-l putem viziona la tv,ne oferiti ocazia de al vede. O RUGAMINTE DOAR.POSTATI MAI REPEDE EPISOADELE DUPA DIFUZAREA LA TV.MULTUMESC.

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord