Suleyman Magnificul, sezonul 3, episodul 95

Suleyman Magnificul, sezonul 3, episodul 95


Mustafa primeste o scrisoare si e din ce in ce mai preocupat de revolta lui Ramazan Pasa, care este sprijinit de sahul persan.
Hurrem si Rustem sunt suparati pe Bali-bey si pe Piri-pasa.
Mihrimah primeste o scrisoare de la Bali-bey si se intristeaza.
Rustem se duce la carciuma, acolo vede o fata noua care are la gat un lant cum avea sora lui cand era mica, il snopeste in bataie pe clientul acesteia, apoi o intreaba cum o cheama si ea ii spune ca Olivia.
Suleyman ia masa cu fiii sais i cu Hurrem, apoi se duce la seraiul sultanei Sah si ii spune lui Hatice ca vrea sa o marite cu Aysan-pasa.
Rustem o duce pe Olivia acasa la el.
Mustafa se pregateste sa plece in campanie, se intalneste cu signora Gabriela si ii ofera o oglinda din aur si pietre pretioase.
Hatice incepe sa planga si ii spune lui Sah ca sultanul vrea s-o marite, apoi incepe sa-I blesteme pe toti.
Mihrimah il intreaba pe Rustem unde e Bali-bey.
Toata lumea este in gradina , copiii trag cu arcul, Beyazit se ia de Selim si sultanul ii cearta pe amandoi.
Mihrimah il asteapta pe Bali-bey si ii spune ca nu mai e un copil, apoi il ia de mana dar acesta ii spune ca nu are sentimente pentru ea, o iubeste ca pe restul membrilor dinastiei.
Mustafa pleaca la razboi, pe campul de lupta i se alatura si Rustem-pasa, trimis de sultan.
Piri-pasa este arestat pentru tradare la ordinal lui Rustem, apoi este adus in fata lui Mustafa.
Nigar se duce la sultana Sah Huban si ii spune ca atat Mihrimah, cat si fiica acesteia, Esmahan sunt indragostite de Bali-bey, Esmahan e chemata la mama ei sad ea explicatii.
Cadiul Ebusuud vine la Suleyman si ii arata machete unei moschei care urma sa fie construita de fundatia Sultana Hurrem, sultanul este incantat de aceasta idée.
Mihrimah aude slugile vorbind despre dragostea ei pentru Bali-bey, le intreaba de unde pana unde stiu acest lucru, ele ii spun ca au auzit de la Esmahan, furioasa Mihrimah se duce la mama sa.
Bali-bey e chemat la sultana Sah care il intreaba daca are o legatura cu fiica ei, acesta spune ca nu are nimic de a face cu ea
halit-ergenc-suleymanhatice34mustafa55rustem-pasamihrimah

Ayas1

+ There are no comments

Add yours