Suleyman Magnificul, episodul 87, sezonul 3


Sultana Sah vine la Suleyman si ii spune ca Hatice a fost foarte afectata de moartea lui Ibrahim, si ca a incercat sa se sinucida.

In palatul lui Hatice, Taslicali se intalneste cu Mihrimah, careia ii spune ca o iubeste foarte mult.

Hurrem vine la Hatice sa o consoleze dar e repezita de sultana Sah.

Suleyman ii ia cu el pe Mehmet si Mustafa la Adunarea Divanului, apoi pune ca statuile lui Ibrahim sa fie luate de la palatul acestuia si distruse, dar nu e lasat de Hatice.


Hurrem se duce la sultan sa se planga de Ayas-Pasa, deoarece acesta nu il numise vizir pe Rustem.

Hurrem organizeaza o mare petrecere la serai, cu muzica si dansuri, dar Hatice vine si ii intrerupe spunand ca nu se cade sa petreaca la scurt timp dupa moartea lui Ibrahim, Mihrimah pleaca plangand si se intalneste cu Suleyman, caruia ii spune ca a suparat-o Hatice, sultanul o trimite pe sora sa afara din palat.

Mahidevran o trimite pe Diana, care acum primeste numele de Varia, in serai ca s-o omoare pe Hurrem.

Hatice organizeaza un priveghi pentru Ibrahim, la care participa Gulfem, Sah si Beyhan.

Mihrimah ii trimite un bilet lui Taslicali, dar acesta e surprins de Mahidevran, care il pune sa jure ca nu va mai avea de-a face cu aceasta.

Taslicali se duce sa se intalneasca cu Mihrimah in gradina, dar ii spune ca nu mai pot fi impreuna, o face pe sultana sa plece plangand.

Hurrem se duce la Suleyman sa ii ceara sa amane plecarea in sangeac a lui Mehmet, apoi se intalneste cu Ayas-Pasa, care e de accord sa-l numeasca vizir pe Rustem.

Mahidevran si Mustafa pleaca la Manisa.

Hurrem se duce la hammam, impreuna cu doua slujitoare, pune si un soldat la usa ca s-o pazeasca, dar Varia il injunghie pe soldat si apoi le omoara si pe slujnice…

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord