Allview X1 Soul – unboxing


X1 Soul, varful de gama Allview, este un smartphone impresionant din toate punctele de vedere. Designul, dotarile si pretul mi-au atras atentia inca din momentul lansarii.
Va invit sa urmariti in continuare unboxing-ul lui X1 Soul, smartphone-ul dotat cu procesor Quad Core de 1,5 GHz, 2 GB memorie RAM, 32 GB memorie Flash, display JDI Full HD de 5 inci si camere foto de 13, respectiv 5 MP.

2 Comments

Add yours
  1. 1
    Laura R

    Compania noastra se mandreste cu peste 20 de ani de experienta in reparatii televizoare (cu tub, LED, LCD sau plasma), avand o echipa de specialisti autorizati in domeniul 9521 – “ Repararea aparatelor electronice de uz casnic ” si oferind servicii in peste 50 de localitati din Romania. va relaxati si noi venim sa reparam televizorul de orice tip este, si de orice generatie . Lcd , led, plasma sau tv.

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord