Ai blog? Participa la campaniile BlogAwards.ro si castiga premii fabuloase!


Ai blog? Participa la campaniile BlogAwards.ro si castiga! Iata, in ordinea cronologica a incheierii, campaniile aflate in desfasurare si la care te sfatuiesc sa te inscrii:

Castiga vouchere in valoare de 600 lei cu un articol despre magazinul Piatra Online! – Au mai ramas numai 2 zile de campanie! Poti castiga unul dintre cele trei vouchere in valoare de cate 200 lei pentru cumparaturi din magazinul Piatra Online.

Campania “Auto Cashback – un serviciu Lyoness”! – Mai ai 4 zile la dispozitie! Participa si castiga unul dintre cele 5 vouchere de cate 100 lei pentru cumparaturi din PROFI.

Campania Mazza.ro – In urmatoarele 4 zile poti castiga unul dintre cele 3 vouchere in valoare de cate 200 lei pentru cumparaturi de bijuterii din magazinul Mazza.ro!

Promoveaza concursul “Intra in comunitatea Buzurel.ro si castigi super premii!” Mai ai la dispozitie o saptamana pentru a participa la aceasta campanie si pentru a castiga vouchere de 1000 lei pentru cumparaturi de pe Elanko.ro!

Participa la campaniile BlogAwards.ro, realizeaza un slogan al unui produs Allview si castiga o tableta! – Participa la campanie in urmatoarea saptamana poti castiga o tableta Allview 2 Speed Quad!

Campania Black Friday la TopCeas.ro – Pana pe 29 Noiembrie, la ora 23:59, ai sansa sa castigi vouchere in valoare de 1800 lei pentru cumparaturi de ceasuri din magazinul TopCeas.ro!

Campania Heat-X – Scrie articolul tau din prima etapa a campaniei pana pe 3 Decembrie. Promoveaza intre 4 Decembrie si 18 Decembrie cat mai bine articolul tau si poti castiga panouri radiante in valoare de 2400 lei si un voucher pentru cumparaturi de pe Heat-X in valoare de 200 lei!

Campania GreatFavor – Participa in urmatoarele doua saptamani si castiga bani si produse cosmetice!

Campania Just4Girls – Pana pe 15 Decembrie poti castiga 700 lei cash si costume de Craciunita!

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord