Suleyman Magnificul, episodul 78, sezonul 3


Hurrem ii spune lui Firuze sa recunoasca ca e vrajitoare si spioana, aceasta nu vrea, dar Hurrem ii arata sultanului tatuajul lui Firuze si acesta pleaca suparat.

Suleyman il trage la raspundere pe Ibrahim – cum a permis sa ajunga Firuze pana la el.

Suleyman Magnificul episodul 78

Firuze este aruncata in temnita, Ibrahim vine la ea sa spuna cine a trimis-o dar ea ii spune ca nimeni si ca il iubeste foarte mult pe sultan si vrea sa se dezvinovateasca in fata acestuia.

Hatice o cearta pe Firuze spunandu-i ca a avut degeaba incredere in ea.

Soldatii lui Mustafa il prind pe boierul Abbas, cel care trasese in Mehmet, si trimit capul acestuia la Istanbul.

Firuze e scoasa din temnita si e trimisa la vechiul serai.

Elena e chemata noaptea de o cadana sa se intalneasca cu Mustafa, dar de fapt Fatma voia sa o omoare, insa apare Diana care o salveaza.

Firuze e dusa in fata lui Suleyman, pe care vrea sa-l induplece, Hurrem il tine pe Cihangir de mana, iar in cealalta sticluta cu otrava.

Sultanul decide sa ii crute viata lui Firuze dar o goneste din harem, aceasta e trimisa sa-si stranga lucrurile din camera sa, unde o astepta Hurrem, care ii lasa sticluta cu otrava, apoi priveste de la balcon cum pleaca Firuze.

Suleyman vine sa-si vada copiii dar n-o baga in seama pe Hurrem.

Suleyman Magnificul episodul 78 sezonul 3

Firuze pleaca cu trasura, pe drum e atacata de oamenii lui Hurrem, dar din senin apar niste soldati straini care o salveaza.

Hurrem discuta cu cadiul Ebusuud, apoi ii spune sotiei sale despre intalnirea cu sultana, aceasta il intreaba ce face fiul lor, Ahmed, care de fapt era la carciuma.

Suleyman Magnificul, episodul 78, sezonul 3

Hurrem o vede pe Mihrimah discutand cu Taslicali si ii spune lui Sumbul sa ia masuri.

Rustem vede ca Taslicali trimitea o scrisoare catre Mahidevran, il omoara pe mesager si ii duce scrisoarea lui Hurrem, in care scria ca Mustafa si Ibrahim se intalnesc in Bursa.

Hurrem se duce la Suleyman si ii spune ca Ibrahim si Mustafa se intalnesc in Bursa ca sa comploteze impotriva lui…

1 comment

Add yours
  1. 1
    andreea

    te iubesc suleyman si pe sultana huremm si me mehmet misima mustafa si mezinul familiei . o iubesc pe huremm pentru ca e curajoasa si puternica .firuze este sultana istambulului otoma . si e draguta .ea nu este spioana .ci sultana .

+ Leave a Comment