SingleBell, prima agentie de speed dating din Romania, si-a inceput activitatea in Craiova


SingleBell este prima agenție din România care organizează întâlniri de speed dating și evenimente dedicate celor care nu se află într-o relație.

Prin lansarea conceptelor sale de socializare, agenția SingleBell propune persoanelor care se află în pauză sentimentală noi modalități de petrecere a timpului liber și de socializare. In fiecare weekend, toți cei care își doresc să cunoască oameni noi, single ca și ei, să petreacă timp de calitate în compania altor persoane, să se distreze și să își facă noi prieteni, sunt invitați la întâlnirile SingleBell.

Prin evenimentele propuse, încercam să încurajăm în oameni dorința de a se conecta în mod autentic cu ceilalți, de a relaționa, de a-si face prieteni noi şi de a-şi îmbogăţi viaţa personală. Credem în puterea comunităţilor offline, iar scopul acestor concepte de socializare este acela de a aduce împreună singles cu profile compatibile, care împărtăşesc pasiuni şi preocupări comune din diverse domenii ale vieţii de-după-birou. “

Simona State, Fondator SingleBell
SingleBell propune o gamă variată de evenimente, pornind de la conceptul pe care l-a consacrat în Bucureşti, speed dating-ul, şi continuând cu workshop-uri de autocunoaştere, dezvoltare personală şi relaţii, petreceri, întâlniri tematice şi excursii.

Speed dating-ul este un sistem de dating relativ nou în România şi are ca scop organizarea de întâlniri pentru scurte conversaţii între parteneri, contra cronometru, pe baza cărora aceștia pot decide să facă schimb de date de contact sau nu. Speed dating-ul se adresează persoanelor single care își doresc o relație și se simt pregătite pentru asta.

În cazul celorlalte concepte, accentul se pune mai puțin pe dating și mai mult pe networking și socializare între participanti, prin intermediul intereselor comune.

La evenimentele SingleBell pot participa între 10 și 120 de persoane, în funcție de activitățile specifice programate. La fiecare eveniment, participanții sunt însoțiți de membrii echipei SingleBell și ghidați de specialişti pasionați și cu experiență în fiecare activitate propusă

In momentul de fata activam in orasele Bucuresti, Iasi, Timisoara, urmand ca din septembrie sa incepem activitatea si in Craiova.

Va rugam sa parcurgeti si relatarile din presa despre activitatile desfasurate de reteaua SingleBell .

http://singlebell.net/aparitii-in-presa/

Suntem prezenti si pe facebook la urmatoarele adrese:

https://www.facebook.com/SingleBell

https://www.facebook.com/SingleBellIasi

https://www.facebook.com/SingleBellTimisoara

https://www.facebook.com/SingleBellCraiova

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord