Allview VIVA H8 – unboxing


Tableta Allview VIVA H8 are un procesor Cortex A7 Quad Core de 1,2 GHz, memorie RAM de 1 GB si procesor grafic Power VR SGX 544 cu 8 nuclee. Allview VIVA H8 se poate conecta la internet prin Wi-Fi sau HSDPA+, tehnologie care permite viteze de download de pana la 21,6 Mbps. Memoria interna de 8 GB poate fi extinsa cu inca 32 GB prin card Micro SD. Tableta are o grosime de numai 7,9 mm si o greutate de 374 grame. Displayul IPS LCD cu o diagonala de 7,9 inci si o rezolutie de 1024X768 pixeli ofera o suprafata generoasa pentru a vizualiza clipuri si fotografii. Camera foto OV 5647 de 5 megapixeli a tabletei ofera focalizare automata, detectare faciala, Time Lapse si Fotografiere Panoramica si poate realiza si inregistrari video se realizeaza in format Full HD.
Va invit sa urmariti in continuare unboxing-ul acestei tablete care costa 899 lei (999 lei daca se opteaza pentru tehnologia Smart2View):

3 Comments

Add yours
  1. 1
    eugen

    iti raman dator daca ai pune cateva sample-uri cu pozele facute cu aceasta tableta…si poate si un video test. am inteles ca filmeaza full HD dar cu 720p nu cu 1080p fata de precedentul model VIVA Q8. Multumesc!

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord