Ai blog si vrei sa castigi premii fabuloase? Inscrie-te, pana pe 26 Octombrie, in campania Blog Friday 2013, dotata cu premii in valoare de peste 15000 lei!


Esti blogger? Iti plac provocarile? Vrei sa castigi premii? Atunci inscrie-te in campania Blog Friday 2013, realizata de BlogAwards in colaborare cu SEO monitoragentia anului 2012 in e-commerce. Valoarea premiilor totale ale campaniei depaseste suma de 15000 lei!
468x60
Pana pe 26 Octombrie te poti inscrie in campania Blog Friday 2013! Trebuie sa stii ca blogul tau trebuie sa intruneasca cerintele minime de participare: Sa ai 100 de articole indexate si o autoritate a domeniului (Domain Authority Moz) de minim 20 (pe BlogAwards sunt explicate modurile in care puteti verifica daca blogurile cu care doriti sa va inscrieti in campanie intrunesc conditiile de participare).  Pentru a participa in campania Blog Friday 2013 completeaza formularul de mai jos (dupa ce verifici daca blogul tau indeplineste conditiile pentru participare):

4 Comments

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord