Suleyman Magnificul, episodul 72, sezonul 3


Nigar intra pe usa si nu-l lasa pe Rustem s-o arunce pe Firuze. El se gandeste sa o arunce si apoi s-o omoare si pe Nigar, dar apoi o lasa pe Firuze pe canapea spunand ca voia s-o duca la doctor.
Suleyman se plimba prin gradina insotit de Firuze, dar apoi vine Mihrimah care-i desparte si ii spune tatalui ei ca Hurrem sufera foarte mult din cauza lui Firuze.

Hurrem il cheama pe Rustem la ea iar acesta ii spune ca n-a reusit sa scape de Firuze din cauza lui Nigar.

Suleyman, Hurrem si Mihrimah sunt chemati la palatul lui Ibrahim, unde acesta si Hatice ii anunta ca s-au impacat.

Sultanul merge la tribunal sa vada cum judeca Marele Cadiu, e foarte multumit de dreptatea acestuia si apoi il viziteaza si acasa la el, unde ii admira florile.

Mustafa o iubeste pe Elena din ce in ce mai mult, acest lucru o intristeaza foarte tare pe Fatma.
Hatice o intreaba pe Firuze de ce s-a suparat sultanul pe ea, aceasta ii spune ca din cauza lui Mihrimah.

Pretendentul vine la Elena sa o ceara de sotie, dar tatal ei ii spune ca printul Mustafa s-a indragostit de ea si o va lua in haremul sau.

Hatice e anuntata ca Afife o cheama urgent la ea, apoi Hurrem insotita de Nigar merge la Firuze care canta la harpa. Vine si Sumbul cu doi soldati care aveau o franghie. Sumbul o ia pe Firuze, o suie pe un taburet si ii pune latul de gat, apoi ii ia taburetul de sub picioare.

Hatice o intreabape Afife de ce a chemat-o, aceasta ii spune ca nici vorba de asa ceva si amandoua isi dau seama ca de fapt Hurrem le distragea atentia ca sa poata scapa de Firuze…

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment