Suleyman Magnificul, episodul 72, sezonul 3

by

Nigar intra pe usa si nu-l lasa pe Rustem s-o arunce pe Firuze. El se gandeste sa o arunce si apoi s-o omoare si pe Nigar, dar apoi o lasa pe Firuze pe canapea spunand ca voia s-o duca la doctor.
Suleyman se plimba prin gradina insotit de Firuze, dar apoi vine Mihrimah care-i desparte si ii spune tatalui ei ca Hurrem sufera foarte mult din cauza lui Firuze.

Hurrem il cheama pe Rustem la ea iar acesta ii spune ca n-a reusit sa scape de Firuze din cauza lui Nigar.

Suleyman, Hurrem si Mihrimah sunt chemati la palatul lui Ibrahim, unde acesta si Hatice ii anunta ca s-au impacat.

Sultanul merge la tribunal sa vada cum judeca Marele Cadiu, e foarte multumit de dreptatea acestuia si apoi il viziteaza si acasa la el, unde ii admira florile.

Mustafa o iubeste pe Elena din ce in ce mai mult, acest lucru o intristeaza foarte tare pe Fatma.
Hatice o intreaba pe Firuze de ce s-a suparat sultanul pe ea, aceasta ii spune ca din cauza lui Mihrimah.

Pretendentul vine la Elena sa o ceara de sotie, dar tatal ei ii spune ca printul Mustafa s-a indragostit de ea si o va lua in haremul sau.

Hatice e anuntata ca Afife o cheama urgent la ea, apoi Hurrem insotita de Nigar merge la Firuze care canta la harpa. Vine si Sumbul cu doi soldati care aveau o franghie. Sumbul o ia pe Firuze, o suie pe un taburet si ii pune latul de gat, apoi ii ia taburetul de sub picioare.

Hatice o intreabape Afife de ce a chemat-o, aceasta ii spune ca nici vorba de asa ceva si amandoua isi dau seama ca de fapt Hurrem le distragea atentia ca sa poata scapa de Firuze…

Au venit din cautari:

FacebookTwitterGoogle+Share