Recomandare: Transport masini Anglia – Romania pe platforma


Majoritatea stim ca masinile provenite din Anglia sunt o afacere buna deoarece sunt bine intretinute si, datorita faptului ca au volanul pe partea dreapta, pot fi cumparate la jumatate de pret fata de o masina cu un rulaj si stare similara achizitionata din Germania sau Franta.

Putini dintre noi stim insa ca se poate face o adaptare a comenzilor pentru partea stanga la un pret destul de convenabil. Astfel, achizitionarea unei masini din Anglia devine o afacere si mai buna.

In ziua de azi orice om incearca sa economiseasca cat mai mult. Decat sa te duci personal in Anglia si sa-ti aduci singur masina, cu toate ca nu ai intentia sa faci si turism, mai bine angajezi o firma autorizata sa-ti aduca masina pe platforma. Una dintre aceste firme de transport Anglia – Romania este Optimal Auto. Practic, masina ajunge chiar in fata casei tale iar tu ai de platit in plus doar transportul. Asa te alegi cu o masina ieftina si in stare buna de functionare.

Va recomand sa va aduceti masinile cumparate din Anglia pe platforma. Cum vi se pare aceasta solutie de transport a masinilor cumparate din Anglia?

Recomand asigurari rca elefant pentru bunăstarea maşinii tale.

20 Comments

Add yours
 1. 3
  Iftime Alexandru

  Dar cred ca stiti ca e o afacere foarte profitabila adusul de masini din strainatate in Romania. O companie de incredere, nu am ce comenta deoarece are experienta in acest domeniu si o echipa de invidiat.

  • 9
   Petre Miuta

   A raspunde prompt unei solicitari ( in conditiile in care afacerea merge foarte bine si patronul nu are timp de “palavrageala” pentru ca oricum banu’ vine )venite pe e-mail,telefonic sau pe orice alt canal de probagare,ramane in continuare o mare problema de comunicare in Romania si tine exclusiv de gradul de cultura si intelect !

 2. 10
  ION

  Buna ziua,
  Vreau sa aduc un Vw Passat variant din :lanark, South Lanarkshire, United Kingdom pana in Iasi sau in Romania.
  Timpul de transport max. 30 zile.
  Ma intereseaza termenul de transpost cu aproximatie, si pretul .
  Va multumesc,
  Ion

 3. 14
  Bogdan Iatcu

  SERBORO va ofera serviciul de transport auto international pe ruta Anglia- Romania si retur. Cu ajutorul unor platforme avand o capacitate de transport de pana la 10 autoturisme simultan, efectuand curse saptamanale, compania noastra va garanteaza rapiditatea si siguranta livrarii unor autoutilitare, utilaje, motociclete si autoturisme, iar ca siguranta dumneavoastra sa fie dovedita va punem la dispozitie CMR semnat si stampliat. Pentru rezervari : TEL UK: 0044 750 126 1816 TEL RO: 0040 751 359 531

 4. 19
  vasile marian slaninoiu

  Buna ziua.
  M-ar interesa si pe mine un pret pentru un Renault Megane.
  Anglia(watford)-Romania (campulung muscel)Arges

 5. 20
  Mr Andras Bara

  Buna
  M-ar interesa si pe mine cat ar costa un transport din Brighton Anglia pana in Gheorgheni Harghita, masina e un Bmw 530
  Va multumesc

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord