Raspunde la leapsa si castiga o camera foto: Ce cumparaturi ai face cu 5000 de Euro din magazinul F64?


Update: Voi anunta castigatorul camerei foto duminica, 7 Iulie!

Lansez o leapsa pe bloguri dotata cu un premiu deosebit de tentant: autorul sau autoarea celui mai interesant raspuns va primi cadou o camera Canon PowerShot A810 negru – 16MPx, zoom optic 5x, filmare HD.

Update: Pentru ca azi e vineri, prelungesc perioada de desfasurare a acestei lepse pana pe 5 Iulie, la ora 23:59! Pana azi, 5 Iulie, ora 23:59, astept articolele cu care voi participati la leapsa.

Dupa cum bine stiti, leapsa consta in scrierea de articole pe diverse bloguri pe o tema prestabilita, initiata de un articol declansator precum acesta pe care tocmai il cititi. Eu va provoc sa intrati pe pagina “Vise de 5000 de Euro” de pe site-ul magazinului online F64 si sa raspundeti, in articole pe blogurile voastre, la urmatoarea intrebare: “Ce cumparaturi foto ai face cu 5000 de Euro din magazinul F64?”.

Pentru ca leapsa este de tip concurs, perioada de desfasurare in care voi puteti sa participati si sa raspundeti la intrebarea de mai sus este 28 Iunie – 5 Iulie, ora 23:59. Postati, in articolele cu care participati la aceasta leapsa, minim 2 linkuri catre produsele de pe F64 care v-au facut cu ochiul sau, mai bine zis, cu obiectivul!

Imediat dupa ce scrieti articolul cu care participati la leapsa, de preferinta cat mai repede, postati intr-un comentariu la acest articol un link catre acesta! Castigatorul lepsei va fi anuntat duminica, 7 Iulie! Participati la leapsa si castigati!

Eu, cu aceşti bani mi-aş îmbunătăţi casa şi mi-aş achiziţiona unul dintre acele boilere electrice sau centrale tratare aer de la ferroli.ro

59 Comments

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord