Conecteaza-te:

RSS Twitter Facebook

Filmul 300: Rise of an Empire soseste in martie 2014!

Regizat de Noam Murro si cu acelasi scenarist ca filmul “300” si “Man of Steel”, si anume Zack Snyder, cel care ne-a introdus prima oara in universal palpitant si intunecat al Eroilor de la Termopile, ne aduc anul viitor continuarea actiunii dupa moartea eroica a celor 300 de spartani.

Studiourile Warner Brothers au prezentat un nou poster al lui “300: Rise of an Empire”, concomitent fiind lansat și trailer-ul filmului. Actiunea filmului se desfasoara pe mare, unde generalul grec Temistocle (Sullivan Stapleton) uneste Grecia intr-un atac care schimba soarta razboiului cu persii.

Temistocle lupta impotriva lui Xerxes (interpretat de Rodrigo Santoro) si Artemisiei (Eva Green), conducatoarea flotei persane.

Un rol important in film il joaca sora regelui Leonidas, care are grija ca intreaga Grecie sa stie de sacrificiul eroic al spartanilor si de consecintele infrangerii in fata invadatorilor persani.

Au venit din cautari:

FacebookTwitterGoogle+Share
" title="Share on Yahoo!" onClick="poptastic(this.href); return false;">Share on Yahoo!

Articole asemanatoare

 

 •  
{ tweet with me}
 

3 Comentarii to “Filmul 300: Rise of an Empire soseste in martie 2014!”

 1. Laurentiu

  Destul de mult timp ramas pana la data lansarii..abia astept, are o poveste foarte interesanta.

  June 21st, 2013 Reply
 2. Fotograf nunta Bucuresti

  Il astept de ceva vreme din trailer…este pe placul meu..desi cred ca mai am de asteptat ca o sa il vad acasa!

  June 21st, 2013 Reply
 3. Jordan

  Cred ca o sa fie unul din filmele anului .. Recomand sa il vedeti la cinema ,este altceva decat acasa ..si plus ca pana o sa apara pe torente varianta cat de cat vizibila .minim DVD rip ..o sa dureze cateva luni.

  February 3rd, 2014 Reply

Lasa o parere


Blogroll: