Allview V1 Viper: smartphone Dual Sim cu procesor Quad Core si ecran IPS LCD de 4,7 inci – lansare

by

Allview a lansat astazi smartphone-ul dual sim V1 Viper. Pe langa designul elegant si ultra-slim (cu numai 7,9 mm grosime,V1 Viper este cel mai subtire smartphone Allview) si excelentul raport calitate – pret cu care ne-a obisnuit Allview (terminalul costa 1300 lei cu TVA inclus), pe V1 Viper il recomanda si specificatiile avansate: procesor Quad Core tactat la 1,2 GHz, 1GB de memorie RAM, display IPS OGS Gorilla Glass de 4,7 inci, camera foto de 8 Megapixeli, capabila sa filmeze in format full HD (1080p) si conectivitate 3G, care asigura o viteză de download de 21,6 Mbps.

Allview V1 Viper rulează sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean si cantareste numai 124,9 grame.

”Am dorit sa venim pe piata din Romania cu un smartphone puternic, usor de manevrat si cu un design deosebit, care sa devina cea mai buna alegere din categoria sa. V1 Viper are toate aceste calitati si lansam astazi cel mai subtire telefon din gama Allview, care ruleaza cel mai nou sistem de operare Android si care este dotat cu un procesor performant” , a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Combinatia dintre  procesorul Quad Core 1.2GHz, memoria RAM de 1GB si cel mai nou sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean, V1 Viper ofera utilizatorului o experienta fluida si rapida. Mai exact, V1 Viper ofera timpi mai scăzuti de reactie a aplicatiilor, optimizarea bateriei si multe alte imbunatatiri, printre care si optiunea de a accesa si crea widget-uri fara deblocarea ecranului.

 Camera foto performanta OV8830 are rezolutia de 8 Megapixeli si beneficiaza de functie de fotografiere continua si posibilitate de inregistrare Full HD. Partea frontala a telefonului dispune de o camera de 2MP, care faciliteaza convorbirile video sau realizarea de autoportrete. Pentru a obtine cel mai reusit portret, se poate folosi funcţia Beauty Face. Accesul la cele două camere se poate face fara a debloca ecranul. Camera de 8MP  surprinde imagini panoramice atat pe orizontală cat si pe verticala. Amplificatorul audio Yamaha si sistemul DTS (Digital True Surround) garanteaza calitatea sunetului, iar castile cu un design inovator (incluse) asigura o redare la cea mai inalta fidelitate.

Pachetul de achizitionare cuprinde trei carcase ce ofera telefonului protectie si un plus de eleganta. Carcasele vin in 3 culori: alb piano, negru mat si albastru metal.

Cum vi se pare noul Allview V1 Viper?

Au venit din cautari:

FacebookTwitterGoogle+Share