Suleyman Magnificul, episodul 65, sezonul 3


Episodul 65 al serialului Suleyman Magnificul va fi difuzat in Romania in toamna anului 2013.

Hatice se cearta cu Hurrem pentru ca nu-i spusese de la inceput de adulterul comis de Ibrahim.

Firuze e adusa la targul de sclavi, acolo unde este cumparata, impreuna cu alte femei, de catre doi tarani.

Sultanul se cearta violent cu Hurrem din cauza lui Hatice.

Hurrem pleaca in trasura insotita de Sumbul, pe drum se intalnesc cu cei doi tarani care o bateau pe Firuze. Sultana porunceste sa opreasca si il trimite pe Sumbul sa le cumpere pe toate sclavele.

Ibrahim, Matrakci si Celebi sunt in campanie la Diyabarkir, acolo unde vremea potrivnica le cauzeaza neplaceri soldatilor.

Firuze si celelalte femei cumparate de Hurrem sunt aduse in harem pentru a fi slugile acesteia.

Nemultumit de comportamentul lui Hurrem ca sultana-mama, Suleyman decide s-o aduca pe acest post pe matusa sa, Afife, care isi ia in primire noua functie pedepsindu-le exemplar pe Fatma si Gulsah.

Firuze reuseste sa se faca placuta de toata lumea, apoi are o viziune in care ea era iubita lui Suleyman.

Aflat in drum spre seraiul sau din Manisa, Mustafa intalneste o fata foarte frumoasa, pe nume Elena, de care se indragosteste.

Aflat in campanile impreuna cu Ibrahim, Celebi primeste o scrisoare de la Hurrem care ii spune sa faca tot posibilul sa-l compromita definitiv pe marele-vizir.

Sultanul se plimba prin harem, cand aude pe cineva cantand la harpa. Vede ca era Firuze si e vrajit pe loc de frumusetea si talentul ei.

Nigar intra in travaliu, tipa dupa ajutor si vine o femeie-medic care o duce la boierul Percem.

Celebi incearca sa creeze impresia ca Ibrahim s-a aliat cu persii.

Afife face turul haremului, apoi se duce la Firuze careia ii spune in soapta (ca sa nu afle Hurrem) ca este chemata sa-si petreaca noaptea cu sultanul.

Hurrem il trimite pe Sumbul sa afle de ce nu a chemat-o Suleyman sa-si petreaca noaptea la el…

Vrei sa-ti imbunatatesti calculatorul? Ar trebui sa-ti cumperi o placa video pci express si sa apelezi la unul dintre procesoarele intel.

6 Comments

Add yours
 1. 2
  malina miron

  Bine ati venit in viata mea!Sint fana inraita alui Soliman adica a lui halit, am fotografia lor din 1001 de nopti. Am citit pe nerasuflate Harem a lui colin falconer si Soliman si roxelana a lui vintila Corbul. Intreb: dfaca dau bani din pensia mea, Kanal D cumpara in continuare filmul?Pentru ce programeaza enormitati si apariotii de teroare ca O. Roman?In loc de” cine cu cine, unde , cum,birfe de Vitan sa dea un film istoric, de cultura. care cultura?

 2. 4
  Tender Carmen Marilena

  Imi place mult serialul, este foarteee interesant si plin de suspans! Dar despre boierul BALI nu se mai stie nimic? E unul dintre favoritii mei, pe langa sultam si Ibrahim. Era de asteptat ca situatia sa se complice, altfel devenea plictisitor. S-o vad pe Hurrem cat timp va reusi sa-l tina pe Suleyman numai al ei! 😉

 3. 6
  andreea elena

  imi place foarte mult seriarul , dar abereaza un pic faptele historice deoarece ,in istorie roxelana sau alexandra in numele ei adevarat conducea haremul si in continuare lumea intreaga dupa moartea lui muhtesem yuzyl .. nicidecum nu ii lua puterea la cateva zile de a i-o incredinta-o 🙂 in rest super

+ Leave a Comment