E-Boda Supreme XL400QC – unboxing


E-Boda Supreme XL400QC e un produs deosebit de interesant pe piata tabletelor atat datorita pretului accesibil de numai 999,9 lei, cat si specificatiilor avansate.
Ieri am primit tableta in teste de la E-Boda Romania iar astazi va invit sa urmariti un unboxing realizat de mine al acestui gadget dotat cu display IPS de 10.1 inci, procesor Quad Core, memorie interna de 16 GB, memorie RAM de 1 GB DDR3 si care ruleaza sistemul de operare Android 4.1.1:

11 Comments

Add yours
 1. 1
  Teglas Adrian

  Am urmarit acest unboxing,si la final nu mi-am schimbat parerea mea despre produsele romanesti: Chiar daca nu sunt foarte sofisticate ca design si caracteristici iesite din comun, produsele romanesti, de la electrocasnice pana la electronice, ofera un design simplu si frumos, ocupand un loc fruntas in ceea ce priveste fiabilitatea !!

 2. 5
  Tender Carmen Marilena

  Produsele E boda sunt excelente, raportul calitate/ pret este acceptabil si aceasta simpatica tableta nu se abate de la acest lucru. Practica, cu o memorie interna destul de mare si un sistem de operare veritabil ma fac sa mi doresc sa o am, mai ales ca nu costa deloc mult!Face toti banutii, mai ales ca sunt o fana a gadgeturilor de genul 😉

 3. 6
  Razvan Ianculescu

  Eu sunt fan al produselor romanesti. Am in posesie o tableta romaneasca si sunt foarte multimuti de ea.
  Trebuie sa recunosc faptul ca 10.1 inch si wuad core la banii acestia reprezinta o tentatie mare. Mare de tot.
  Specificatiile suna bine de tot. Bravo lor!

 4. 9
  Laurentiu

  Am citit multe despre ea si am urmarit atent testele, se pare ca se comporta admirabil. Surprid placut cei de la E-Boda si asta nu poate decat sa ne bucure, sper sa se capete tot mai multa incredere in brandurile autohtone.

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord